U pothodniku,ima jedna GSM trgovina U Pejačevićevoj,kod katedrale,i i Datel
halo narode dajte mi recite gdje se u osijeku može kupiti serijski kabel za e330 za koji čujem da jedno radi (probao sam USB i mob se gasi pri uključenju kabela)![]()
ajd ako netko prodaje ili zna od koga bi mogao naručiti, već mi je bad, stalno mi je memory full..
U pothodniku,ima jedna GSM trgovina U Pejačevićevoj,kod katedrale,i i Datel
jel ima baš serijskih ili usb? jel znaš cca koliko koštaju?
mislim da ne postoji bas za e330, vec je to sve serija od e700, e800 itd. ja imam usb kabel od e700 za e330 i sve radi kako treba, mozda nisi instalirao drivere koje dobijes na cd-u sa kabelom, mozda si postavio krivi COM-port, jesi probao sa programom koji mozes skinut sa samsungove stranice...
ali mislim da je bolji usb, mozda grijesim, ispravite me...
taj za E330 radi i sa E630,E700,E800,E820,X100,X460,X600
Reci mi da ali ti se mob gasi cim ga prikljucis na kabel (bez da je kabel zakacen na PC)!?
Inace kabel od Samsunga E700 radi i na sljedećim modelima: S500, E100, X100, X600, X460, E330, E800, E820 i E630!!
ne gasi, sve radi normalno
nego moze li netko reci kolika je cijena tog kabela?
inace meni se gasio mob cim sam ga prikopcao na kabel mada ovaj nije bio ni spojen na komp..
Onda ti nije bitno da li je kable USB ili RS232 (serijski), nego taj kabel nije za E330 već za neki drugi, recimo X450!
Inace data kabel možeš kupiti kod mene za 99Kn!
Opširnije možeš vidjeti na stranici
http://www.gsm-shop.5u.com/data_kabeli.htm
Pozdrav!
moguće je da nisam imao kabel za pravi model, nego jel ti tvoji kabeli provjereno rade?![]()
![]()
mislim pošto naravno trebam pod hitno da više prebacim te slike na komp
bio sam neki dan u hg-spotu i pričam s likom o tom kabelu i on ti meni kao ma samo se ti riješi tog moba za to ti nema kabela, ja imam e700 i kupio origigi kabel i ne radi.. (onda valjda nije sve postavke dobro namjestio) ali vidim da vi na forumu kazete da kabel postoji, fala bogu, već sam se uplasio da sam cijelo ljetro radio za mob s kojeg ne mogu prebacit slike..
Zadnji uredio zila : 05-09-2005 u 11:43
USB data kabel sam testirao sa E330 i radio je odlično, ali trenutno su mi samo ostali RS232 kabeli koji trenutno nisam u mogucnmosti testirati jer nemam mobitela!
Sa USB kabelom se isporucivao CD sa softwerom i driverima a za serijski moraš skinuti sa neta!
nego, reci mi kad misliš da ćeš imati usb-ove???
uzmi usb definitvno, sve radi samo moras postavit USB-port kako treba i sve se spoji samo. naravno instaliras drivere sa cd koji si dobio uz kabel. ja jos imam i prog sa samsungove stranice za e330...
USB kablovi će mi stići tek za dva tjedna! Pogledaj još malo po forumu, možda nađeš nekog da prodaje!
Pozdrav!
Bookmarks