...ah ,samo uživaj!Kakvo spavanje!To ćeš kad se vratiš ! Mučačos! Hasta la vista..!!!![]()
Hola todos!
Evo da se malo javim forumasima u jednoj friskoj temi, pa da je lako nadjem medju mnogim koje ce se pojaviti do mog sljedeceg javljanja...
Samo u par crta, jer se sluzim kompom rijetko u ovom smjestaju (ovdje je besplatan net) - student residence.
Dakle od nedjelje sam u Barceloni, a prije toga sam bio 5 dana u Madridu.
Uglavnom - ZAKON!!!
Madrid je prekrasan. A nocni zivot takodjer mrak! Stvarno je grad do jaja. I ima dosta 'hrvatskog duha', ali ipak su generalmente totalne lijencuge. Nema kafica otvorenog prije 11! A niti se ne trude bas oko toga da su im stolci od, recimo ratana ili tako cega, ma cak i da imaju nekakvu podlogu za sjedenje... ne, cesto je to samo goli metal, ponekad hrdjav...A navnodno imaju veliku 'kulturu' pijenja kave, kao recimo mi...
Eh, a Barcelonu jos nisam stigao ni upoynati u ova 2 dana, jer u jutro sam ovdje u skoli spanjolskog, do pol 2 ili pol 3, kako kada... ali ekipa u student residence je zakon! Cim smo dosli smo se skompali i izasli van, jucer smo se zapili da je to prestrasno.
Ima neki bar blizu smjestaja koji je totalno zakon, a cuga jeftina. Shooters kostaju 1,50 eura, a ponedjeljkom samo 1 euro!!! Dakle, 7.3 kune ya recimo B-52 ili Harry-Potter ili Orgasmico!!! (ali to je tako bas u tom 'nasem' baru, da ne bi pomislili da je sve ovdje jeftino...).
Strava!
Danas sam ostao 'doma' jer mi fali sna. Stoga odoh ja sad corit, pa se javim jos ovih dana s novim yanimljivostima iy spanjolske.
Do onda poZdrav svim forumasima!!!
P.S. Sorrz na zamjeni z sa y ponekad, naviko sam na drukciju tipkovnicu...
Adios!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...ah ,samo uživaj!Kakvo spavanje!To ćeš kad se vratiš ! Mučačos! Hasta la vista..!!!![]()
Hasta la victoria. Siempre!
Ništa, u iščekivanju povratka druga doktora, dat ću oglas u novine: traži se nova jetra![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Ma, kaj je sad ovo?! Rajcanje uživo? Ja sam da ga se zbanira na onoliko dok je god tamo, da nam ne može trljat sol u rane nakon šugavog ljeta.![]()
I to što veliš.
Ali, s druge strane, priča se da tam ima dosta onih.... homoorijentiranih... Možda se i WBu osveti to što nas "vlaži" online![]()
Možda mu se ne bude osvetilo. Možda se skompa, pa dobije doživotnu isporuku svake jesenske, ljetne i zimske kolekcije.![]()
haha
Evo novog javljanja...
Dakle jos sam ziv i sa svim organima...
Sta nitko nije komentirao shootere koji kostaju 1 euro??
No dobro... krenimo redom, kako ja to volim napisati...
Prekjucer sam bio na tekmi Barcelona-Juventus na (navodno) najvecem stadionu u Europi (Camp Nou). I ya to sam se odlucio sat vremena prije nego je tekma pocela. I JAAAKO mi je drago da jesam. Kupili smo karte od 35 eura, tak da sam bio oko 25 metara od terena, na oslicnom mjestu. I to sjedecem.
Bilo je stvarno fenomenalno. Ovdje vlada jaki osjecaj pripadnosti pokrajni (Katalunja) i Barci kao klubu. Atmnosfera je bila da se najezis. Vatromet prije tekme, pjesme... a sve super civilizirano, mame s djecicom na tekmama bez bojazni da ce biti nekakvih nereda... Jest da je bila mala skupina engleskih huligana koji vise ne mogu raditi sranja doma pa pokusavaju vani... ali nije bilo beda, policija je ucinkovita.
A jucer bijah u disku koji je tesko opisati. Takvo sto jos nisam nigdje vidio. Izgleda kao nas HNK ali u Studio 54 stilu, muzika bolesno dobra (isto cuo prvi put takve ritmove)... light show, vido projekcije... ma mrak... A upad je, ya ovdasnje pojmove, jeftinih 9 eura. Inace je oko 15. Isto kao i svaka cuga u boljim diskovima. Yato treba piti prvo u jeftinim barovima ili doma pa tek onda na cagu u disko...
Ma bilo je jos puno toga ya pricati, ali da vas ne gnjavim odo ja sad se malo odmorit ya veceras, a i ovdje mi stoje nad ledjima jer svi hoce ici na net bas sada...
Slikice ocekujete kad se vratim u lijepu nasu...
Do sljedeceg javljanja, lijep pozdrav!
¡Adios!![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Samo uživaj.![]()
...još i slike ima... e pa, blago nama...![]()
Ko da smo bili tam![]()
Bom Chicka WahWah
eh, samo sad mi je zao kaj si na pocetku nisam kupio 512 MB karticu za fotic!Izvorno postao frish-KI
Doduse cura i ja imamo zajedno 512 MB, ali ipak svako malo to moramo prebacivati na CD-e...Ipak, dovoljno je fotkica za DAVLJENJE frendova... Bwuhahaha!!
Kad smo kod frendova, vidim da se nesto ne javljaju u ovaj thread, kaj smrdim?
Dodjem tu na forum unatoc malo vremena (i kad se dokopam kompa), a kad ono stanga, sve po starom, mamlazi jedni...
Nis, veceras je u Espito-u chupito samo jedan euro, pa se ja odo psihicki priremati...
I popit cu koji za vrijedne forumase...![]()
Doktore vidim fino je tamo.. Šteta jedino što nema koja reportaža o Španjolkama, kakav je to mentalitet i tako
Dobro se provedi, ako je jeftino popij koje i za nas gringo![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Hola muchacho, uživaj ti nama i nemoj preveč pit, jest da je to dio naše kulturne baštine, ali imaj na umu da si sada naš ambassador u Španjolskoj....nego....daj nam reci nešto o crnokosim dvonožnim bićima, nešto šutiš o tome![]()
Ljudi, čovjek je sa curom na proputovanju. "Cura" is the key word. A to kaj ne zalazimo na ovu temu je nešto sasvim normalno. Kaj na mazohiste ličimo?Pih..!
Cura? Misliš da on nju vidi? Pa ona svako malo "ide k onoj frendici u ulicu do" pa ide "prespavat kod frendice tamo malo niže" pa ode u dućan i vrati se nakon 14 sati vremena jer je "bila ogromna gužva"...
Ja mislim da WB pati po debelog pomanjkanja kalcija
A koliko ga (ne) znam nije ni on ostao "na suhom"![]()
Da, bas mi se cita o tvojoj zajebanciji dok ja moram doma uciti
Zeka, uzivaj dok stignes![]()
hajde wb,domovina te zove, treba cijepiti penzionere i lijeciti narod!
Dobra!Izvorno postao RSRRCTDjsp_m
Evo tek sad primjetio redovita javljanja "putujuceg doktora"! Svaka cast za detalje! Jos kad fotke stignu! Meni je gust procitati nesto ovako dok se mi ostali umacemo u svakodnevicu u dobrom starom ZG.
Damn, trebao sam i ja biti u Belgiji, Nizozemskoj i Luxembourgu...PROPALO!!! Kad nesto ovako citam, jos mi teze padne!
Biti ce vremena!
Uzivaj samo! I javljaj se!
I tebi i curi zelim dobar provod do povratka (vidim de se za to brinete i sami)!![]()
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
ajde frende možda si na tekmi i naučio koji potez
pa ćeš to pretvorit u stvarnost kad bacimo nogas
uživaj![]()
Futbol? El dottor sin cohones? Nema teorije, ne smije ni na cedevitu s dečkima, a kamoli na nogač![]()
Ja sam isto bio u madridu...tamo je ludnica...nauživaj se dok možeš![]()
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
heehheehehhehe aaaa al uziva covik...a samo bacajte te otrovne strelice))
WB diverta te guappo)))
...tortillas,tortillas,muchos mehor
![]()
Hehe ljudi, evo me opet, markiram nastavu..
Jao bas mi je lijepo vidjeti vas u ovako velikom broju...
Jucer je bila totalna ludnica! E to je nesto sto jednostavno ne mogu samo u par rijeci opisati, kad se vratim cu uploadat slike pa detaljan opis...Samo cu spomenuti da sam plakao od smjeha kad sam vidio kako izgledaju shooteri pod imenima "Rambo", "Monika Lewinski", "Kondon"...
A tek 'Chupa Chupa' - prestrasno! Brijem da bi mi suze gorile da sam ih probao zapaliti nakon tog shootera! Nije bilo frajera u baru koji nije plakao ili kasljao nakon toga! (sad samo cekam zle komentare..).
Polako majstore, ovo putovanje mi je zajedno apsolventsko (koje nisam imao) i poklon za promociju...Izvorno postao RSRRCTDjsp_m
Al kad se vratim brijem da ce mi trebati jos tjedan dana odmora od ovog putovanja..
Izvorno postao erika
![]()
Bookmarks