Hola todos!
Evo da se malo javim forumasima u jednoj friskoj temi, pa da je lako nadjem medju mnogim koje ce se pojaviti do mog sljedeceg javljanja...
Samo u par crta, jer se sluzim kompom rijetko u ovom smjestaju (ovdje je besplatan net) - student residence.
Dakle od nedjelje sam u Barceloni, a prije toga sam bio 5 dana u Madridu.
Uglavnom - ZAKON!!!
Madrid je prekrasan. A nocni zivot takodjer mrak! Stvarno je grad do jaja. I ima dosta 'hrvatskog duha', ali ipak su generalmente totalne lijencuge. Nema kafica otvorenog prije 11! A niti se ne trude bas oko toga da su im stolci od, recimo ratana ili tako cega, ma cak i da imaju nekakvu podlogu za sjedenje... ne, cesto je to samo goli metal, ponekad hrdjav...A navnodno imaju veliku 'kulturu' pijenja kave, kao recimo mi...
Eh, a Barcelonu jos nisam stigao ni upoynati u ova 2 dana, jer u jutro sam ovdje u skoli spanjolskog, do pol 2 ili pol 3, kako kada... ali ekipa u student residence je zakon! Cim smo dosli smo se skompali i izasli van, jucer smo se zapili da je to prestrasno.
Ima neki bar blizu smjestaja koji je totalno zakon, a cuga jeftina. Shooters kostaju 1,50 eura, a ponedjeljkom samo 1 euro!!! Dakle, 7.3 kune ya recimo B-52 ili Harry-Potter ili Orgasmico!!! (ali to je tako bas u tom 'nasem' baru, da ne bi pomislili da je sve ovdje jeftino...).
Strava!
Danas sam ostao 'doma' jer mi fali sna. Stoga odoh ja sad corit, pa se javim jos ovih dana s novim yanimljivostima iy spanjolske.
Do onda poZdrav svim forumasima!!!
P.S. Sorrz na zamjeni z sa y ponekad, naviko sam na drukciju tipkovnicu...
Adios!

A navnodno imaju veliku 'kulturu' pijenja kave, kao recimo mi...
Odgovori uz citat

tortillas,tortillas,muchos mehor

Bookmarks