ne moreš,to ti samo podržavaju symbiani koji imaju jači procesor,u javi to još nije moguće,znači nema mp3.![]()
![]()
mobitel nema mp3 pa bih htio skinuti program
i ubaciti u mobitel jeli to moguće????????????![]()
ne moreš,to ti samo podržavaju symbiani koji imaju jači procesor,u javi to još nije moguće,znači nema mp3.![]()
![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Bilo je govora prije o mp3 playeru u Javi, ali ništa konkretno se nije našlo. Potraži malo po starim temama o CX65.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
To nikako nije istina, sjeti se samo SL45 modela koji je bio aktualan daleko prije pojave Symbian telefona...Izvorno postao silvano
maraschino - PTICICA
3aTmr,čovjek je pito dali ima koji program za ubacit u mob za slušat mp3,ne dali mobitel ima mp3,a ja sam mu reko da ne postoji takav PROGRAM!-iako je bilo govora nešto ali ne baš iznenađujuče!Izvorno postao 3aTmr
svejedno, neki su drugi stariji modeli imali znacajno slabiji procesor pa su podrzavali mp3, dakle snaga procesora u njegovom slucaju niju upitna, vec mogucnost reprodukcije mp3 zapisa...
kako je rekao sljaka, pisalo se o tome dosta na forumu, pa malo trazenja uz search opciju ponuditi ce bar nekakav odgovor...
maraschino - PTICICA
ja sam pitao da li mogu u mobitel mogu ubacit mp3
mores ga ubacit ali ga ne mores pokrenut i slusat jer ti mob ne podrzava mp3.![]()
![]()
hvala na pomoći svima molio bih moderatora da zatvori ovu temu
kaj nije da takav program postoji, ali ima puno bugova i samo je na ruskom?
Tema je potencijalno zanimljiva i uvijek postoji mogućnost da netko zna nešto više. Nema je potrebe i smisla zatvarati.Izvorno postao goce
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ovo sad je neki čovjek ubacio link za onaj mh media u temi "video za c65"pa probaj sa njim za mp3,ali sumnjam da java može tako nešta pokretat!![]()
![]()
nema baš neki postupak kak se to radi a i sljaka ga je zatvorio tak da mi i nije bilo baš neke pomoći
silvano vjerojatno misli na ovu temu http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=12446
koja nije zatvorena![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
sad ga treba nać na tom forumu
a nekima se baš sve treba stavit na pladanj![]()
.izvoli link:
http://www.siemensplanet.com/forum/d...3877d1948d9aeb
Hvala Hvala Hvala
kaj da si to sada prebacim u mobitel????????????????????????
Mihard Media Player je upravo to što mu piše u imenu. Svira stvari koje podržava mobitel.
mp3 player za j2me platformu je izmišljen (koncept) ali još nije funkcionalan
www.javazoom.com
(bog zna kad će biti funkcionalan, na j2me djelu sajta nema novosti več 5 mjeseci..)
SL45 reproducira mp3 neovisno o snazi proca, jer ima hardverski dekoder, dok bi takav program u javi ždero proc......makar, ak X65 može reproducirati H.263 video i amr, onda bi mogao i mp3......ili....valjda je i to hardversko dekodiranje.....ma sad sam sam sebe smotao!!!![]()
malo zakinuta situacija, al x75 će sve to riješiti![]()
da to ti je u javi i samo prebaci u mob kao što prebacuješ druge java igre,i pazi da krivo ne izadješ iz programa jer više nećeš moći ući u njega!Izvorno postao goce
ja ga ubacim u mobitel i onda ga nemože očitati ??????????????????
pa stvarno ti treba sve na pladnju,![]()
pa kada ga skineš,file ti je u raru,taj rar odzipaš i samo si uzmeš .jar datoteku iz tog filea i prebaciš u mob!![]()
![]()
ma ja ga skinem i onda mi se pojavi upitnik i kada ga otvorim piše samo
kada je ubačen i koliko je težak kb
ako ti je upitnik znači da ti mob ne podržava taj format,ali pokušaj taj file stavit nekako u folder od jave(što ne koristiš kabel za njega??) i trebalo bi ga onda prepoznat!![]()
![]()
prebacio sam si program a kad prebacim mp3 pjesmu piše kada je ubačena i kolko teška
program radi samo kaj je na ruskom pa niš nerazumijem kaj treba???????????????
Bookmarks