kolko ja znam ipod sa cb ekranom se vise ne prodaje nego je osnovni kolorac sada sa 20gb i cijenom 299€ odnosno 2200kn
Ipod mogu u trstu nabaviti po 2300 kn ali sa monokromatskim ekranom a sony u u vemilu za 1900 kn pa sto misliti da li mi se isplati dati vise novca za ipoda
kolko ja znam ipod sa cb ekranom se vise ne prodaje nego je osnovni kolorac sada sa 20gb i cijenom 299€ odnosno 2200kn
@coma odekle ti takva informacija? ja nisam vidio ni čuo za išta slično a cijena ipoda 20 gb 4g je cca2600kn
www.apple.com nema vise spomena cb ipodu, ako ja dobro vidim. ne kazem da ga nema za kupiti, nego se vise ne proizvodi (malo sam se krivo izrazio u gornjem postu).
po predvidjanjima bi trebao izaci 5G ipod uskoro
ja sam u trstu po cijeni od 300 EUR nasao model sa crno-bijelim ekranom a za 319 EUR sa bojom
Imao sam iPoda, a onda sam ga prodao i kupio boljeg Sonya.
Sony je manji, istog kapaciteta i puno bolje baterije.
Sto se tice softwarea, isti su iako je program kojim se prebacuju mp3ice na Sony sporiji ali je opet dobar.
Mislim da iPod izlazi iz mode.
Player nije los. Zapravo, ja sam ga obozavao ali uvijek dodje vrijeme da se zamijeni boljim.
Tako sam kupio (jeftinijeg) Sonya i ultr zadovoljan sam.
Nisam mogao pozeljeti boljeg playera.
Istina je da postoji tvrnicka greska ga srebrnom i crvenom jer tipke malo puknu, nista znacajno ali je grubo za vidjeti.
Javio sam se Sony Hrvatska i radi se na tom problemu da mi ga zamijene.
Eran u boji je mozda zgodna stvarcica, ali jos bezpotrebno jer kad pocne vrtiti video, onda se kupuje u boji))
Ja jako preporucam Sonya, ali ako si uzivljen u iPod kao sto sam ja bio, i on nije los![]()
Bookmarks