Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 6 od 6

Threaded View

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    BB-9000
    Operater
    VIPnet
    Godina
    44
    Bodovi
    20.359
    Nivo
    34
    Bodovi: 20.359, Nivo: 34
    Bodovi: 20.359, Nivo: 34
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Sastanak forumaša u Zadru /ili na Saljskoj fešti/

evo prilike i poziva zadranima da se okupimo na malom druženju u zadru... ja noćas, tj. ujutro idem za zadar i na sali na feštu, a nakon toga sam par dana u zadru prije ethnoambient festivala u solinu. pa bi bilo lijepo da se skupimo ono malo zadrana na forumu i uživo negdje..

predlažem sali feštu sutra pa lumpamo, tamo će bit nešto ekipe iz KSET-a, nešto ljudi iz zadra kaj znam i puuuno ljudi kaj ne znam. ili predlažem zadar ponedjeljak popodne recimo negdje nekad neki birc. ili oboje

kontaktirat ću trtimira i eriku s kontaktom, plz vas dvoje koordinirajte ovdje ako je još netko u blizini pa se javi, nekakvo vrijeme i mjesto smislite i dogovorite. ja ću probat dr. whiteboya dovesti, zato nemojte pak prekasno u ponedjeljak, on putuje za zagreb u neko doba, ako bude ok vrijeme u ponedjeljak (ak ne zbriše sutra il u nedjelju). eto, vi se dogovorite, a ja odoh pm-at zadrane. vidimo se nadam se...................

edit: u biti bi se i gog mooožda mogao nać u blizini, i on je na nekoj jadranskoj turneji.. ako budete dobri, možda ugledate i goga
    Zadnji uredio zappan : 06-08-2005 u 00:17

Slične teme

1. sastanak forumaša - the aftermath
    By gog in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 97
    Posljednji post: 12-03-2005, 17:57

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove