samo bih thio napomenuti (za sve koji su bili prisutni) da smo tomo i ja sad pričali pol čuke i da smo postali najbolji prijatelji!
tako da je taj topic![]()
E škvardro ,sa mo ću vam reči,, trebva vam biti žao kaj niste došli, bilo je prestrašnoizuzev malog incidenta na kraju kada su tomo i wb htjeli šorati nekog cigana
![]()
samo bih thio napomenuti (za sve koji su bili prisutni) da smo tomo i ja sad pričali pol čuke i da smo postali najbolji prijatelji!
tako da je taj topic![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ma trebali smo ga skupa...inaće bilo je OK, (cenzura
), nek vam bude žao kaj niste došli
...bilo je pive, cajke, tehna i svega
![]()
Zadnji uredio tomo : 05-03-2005 u 15:11
ma ljubim te u oko tvoje, mili![]()
aj laku noć!![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
joj zlo mi je a moram na posao![]()
Pa nije valjda da još svi spavate, ili možda boli glava???![]()
![]()
![]()
E pa di si care!!!
Ja sam se probudio prvo u 10, pa u 11malo mi je glava velika, inače sam ko nov, skoro
![]()
ja se sad probudil, glava ne boli.......hebote jedva sam fotić našo, već sam mislil da sam ga zgubil.Izvorno postao bigboss
sorry nisam ja car, WB je carIzvorno postao gog
![]()
Ja sam se probudio u pol 11 i muka mi je od silnih sokića,
ajde kad si ga vec nasao pukni i koju sličicu gore da ostatak forumaša vidi šta su propustiliIzvorno postao tomo
![]()
e bash necu...nek im bude krivo
![]()
are you talking to me? i don't see anybody else here, so....Izvorno postao bigboss
ma ti si car!
I BD je car!!
ma svi koji su došli su carevi.
Osim U-NiQ
ona je carica!![]()
ti bi trebal dionice u coca-coli dobit, tolko soka ja nis popil deset godina ko ti jučerIzvorno postao bigboss
![]()
Izvorno postao tomo
zato sam danas na vodi
![]()
a di nam je legenda BlueDevil, sigurno još čori![]()
ma OKIzvorno postao whiteboy
, ali da li se ti sječaš ičega od jučer, odnosno danas?
![]()
![]()
ma kog je briga, niko se ničeg ne sjeća....glavno da je sve 5
![]()
tako je... ako je netko bio trijezan, nek se pravi da nije...Izvorno postao tomo
![]()
htjela san još sinoć svratit na forum al nikako naći kabel da se spojim.. možda i bolje zapravo hehe
eeeee!.... večer za pamćenje, nema šta. drago mi je bilo upoznati vas sve in real life!
ma SVI ste carevi! - tomo nam je pravi kauboj /weee-ha!,majstore!/, bigboss gospodin sa manirima /thx na prijevozu još jednom, stari/, gog i whiteboy legende /love ya! hehe
/, Bluedevil i njegov jeep...hehe simpa... Damgol aka Bart...kakva faca..šteta kaj i ti nisi dalje išao s nama....
kakva noć, kakva noć, kakva noć.....
KAD JE REPRIZA??!!?![]()
like fire....be alive
Evo me, dame i ... dame
Dignuh se oko 11, popio kavu, ručao, pa na forum. Sinoć stvarno nisam mogao, jedva sam se skinuo a kamoli da kompo još palim
Mogu reći svim LOOSERIMA koji nisu došli da su stvarno propustili jedan mrak provod. Svemu sam se nadao, svega sam vidio dosad, ali je gorenavedena ekipa ipak premašila sva očekivanja.
Svi ste vi, gospodo, CAREVI. Veliki. Onako se ruži, onako se nekad ružilo. A bogme će se onako još podosta puta zaružit.
![]()
![]()
![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
A damu (dame) pozdravljam u posebnom postu. Ipak su zaslužile
(Gog, ovo i tebe ide)
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
hehehe ma naši sastanci su unikati, svaki za sebe....nema tu reprize...al možemo ponovit uskoro
QUOTE uniq-simpa... Damgol aka Bart...kakva faca..
LOOOL![]()
potpisujem!Izvorno postao tomo
![]()
točno...ono se ne može ponovit... al probat ćemo nekaj slično iskemijat![]()
like fire....be alive
Bookmarks