Prošle godine bilo je razgovora o tome da se jedan vikend nađemo negdje na Mrežnici i napravimo "mali" tulum. Zbog kratkoće vremena dogovor je propao. Kako se nebi opet ponovilo isto, ovog puta je tema tu na vrijeme.
Prošle godine bilo je razgovora o tome da se jedan vikend nađemo negdje na Mrežnici i napravimo "mali" tulum. Zbog kratkoće vremena dogovor je propao. Kako se nebi opet ponovilo isto, ovog puta je tema tu na vrijeme.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
svaka čast!....meni odgovara zadnji vikend u 4mj![]()
Daj se saberi, 6 mjesec najranije. Da se možemo otrijeznit u vodi da bi se opet mogli ......Izvorno postao tomo
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ja sam definitivno za, ali sumnjam da ce mi termin odgovarati jer sam prilicno zauzet do 13.7
ZAinteresiran naravno... roštilj, piva, voda (ova za plivanje naravno) pa opet piva pa roštilj pa pvia.. hik
![]()
Ako je 6 mjesec najranije, onda mislim da treba provjeriti kada je zadnji dan rokova i hoćemo li svi tada biti u zagrebu![]()
ja imam frku do 15.7.... ali vjerojatno mi mogao naći neki vikend i prije...
prošle godine sam bio na mrežnici 04.07. i bilo je fenomenalno - voda skoro pa topla, zmija na bacanje...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
@whiteboy zmije se jedu, nisu za bacanje![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
u 6mj nebum mogao, 7 sam na moru....tak da....
pa nisi cijeli 7 mjesec valjda na moru...Izvorno postao tomo
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
čuj...ka ne riješim neke stvari do ondaIzvorno postao whiteboy
...možda i cijeli 8.mj
a ja sam uvijek za jedino je upitno ak radim a u petom
mjesecu mi počinje rad po noći,tako da....![]()
prije čemo mi organizirat put na Mars nego okupljanje na Mrežnici. nažalost![]()
dobar grah daleko se čuje
sve mi se čini da će ovo biti (ako) negdje u 9 mjesecu...
kaj put na Mars![]()
dobar grah daleko se čuje
ja sam za i sto, dobro ej tam , ali tek kad bude ljepo vruce
coma- kaj si ti 4.razred srednje , kaj ias upise na fax?
jap.
ja bi fakat htio na mreznicu na rostiljadu i cugu.
Ja isto...!
ima neko ko neće?
Imamo još vremena dogovoriti datum, a nereda budemo poslali na Mars kad već tako jako želi![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Mislim da je vrijeme da ovu temu oživimo i dogovorimo moguće datume.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Meni odgovara tek vikend 23-24. 07...
Eventulano 09-10. 06.
A da pogledaš kalendarIzvorno postao whiteboy
,
Prvi prijedlog je tu, meni odgovara, ostali?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Pardon, ono je trebao biti sedmi mjesec, dakle 09-10.07.![]()
Mislim da do iduće godine budete se dogovorili!!
P.S. Mrežnica je prekrašna![]()
Bookmarks