Kako ju natjerati da se u windowsima prijavljuje kao modem a ne kao motorola USB device tako da mogu koristiti AT komande u p2k.
Kako ju natjerati da se u windowsima prijavljuje kao modem a ne kao motorola USB device tako da mogu koristiti AT komande u p2k.
Pa trebala bi se prijaviti ko modem. USB modem, ali opet - modem:
![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
pa jesi instalirao PST...u njemu dobiješ drivere koji ti služe baš za to...prijave (instaliraju) mobach kao Motorola USB modem....kao što je na slici od BDa
Imam ja PST, i kad sam prvi put prikopcao mob on mi je pronasao modem i zatim je instalirao jos neke stvari. Ali kad god prikopcam mob u device manageru dobijem Motorola USB device (Accesories interface, data logging MCU interface i Test command interface) a ne Motorola USB modem kao kod BDa. Probao sam ga i rucno instalirati ali onda mi uvijek javi "cannot start device".
Frend ima E550 i isto to mu je radio a sad se prijavljuje kao modem i vise mu ga p2k upoce ne prepoznaje osim u AT modu a kad ja ustekam svoju V550 na njegov komp onda ona radi samo u p2k modu ali ne i u AT modu. Frustrirajuce i nadasve zbunjujuce!![]()
Dogodi se... i ja sam imao sličan problem. Nakon nekog vremena, jednostavno je proradilo. Pokušaj restart kompa i moba, pa zatim onda sve spoji opet...
Tko pod drugim jamu kopa od mača i pogiba
Restartam vec tjedan dana! Cak sam i system restore napravio na datum prije nego sto sam imao motorolu i opet isto. Prilikom prvog ukljucivanja pronadje modem pa instalira jos i one stvari i opet se modem vise nigdje ne spominje.
Grrrr!
Flashaj mobitel i flexaj (ne fleksericom vec PST-om) i pokusaj onda. Ja sam imao isti problem sa V600 i rijesio sam ga na taj nacin
WEB:/Merlinova učionica
*/\/\otorola Moto G, Defy*
odi u start-Ctrl panel-Phone & modem settings...i tamo ako ga nema klikni na dodaj uređaj...i iz foldera PST ga instaliraj, driver se zove USBMOT2000...prihvati instalaciju i onda kaže da ne radi....ponovo spoji mob i on će ti reći da je našao novi mob V600 i Motorola USB modem....te će pitati za driver (opet iz PSTa)....
tip: skontat ćeš da ti ga je našao kad te ne bude pitao na kojem COM portu je spojen, nego kad ga sam izbaci (meni je COM6)
BTW meni je dosada pisao da mi modem NIJE PRISUTAN....i sada mi šljaka i u p2k....
Debilana.
Dakle moram pokrenuti p2k i spojit se u p2k modu. Onda se prebacim u AT mod i nestane mi Motorola USB device u device manageru i pojavi mi se Motorola USB modem i onda radi.
Ali ne radi kako sam ocekivao. Samo sjebe imenik. Napravio sam backup i nakon editiranja restore i onda stanga. Sad cu opet sve morat rucno na mobu. Koliko gnjavaze za nista.
Mislim da se vracam na SE!
ja ne kuzim sta ti opce ocekujes...ja sam bas editirao imenik prek mpt i nikakvih problema i da naravno da mozes jedino u p2k modu prikopcat pa onda at mod..Izvorno postao kinggo
A cuj ak ti samtras da je SE bolji samo naprijed al vjerujem da ovdje nece podrzat u toj tvrdnji ni 30% ljudi...mozda ti trebas skuzit malo motorolu pa ce bit sve ok.(ima i ona svojih mana kao i svi drugi)
Probaj http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...aditi+programe... pa javi jel šljaka...Izvorno postao kinggo
Ili si dio problema,ili si dio rješenja
--Android OS--
ja sam do sada AT mode pokretao preko BlueTootha...imenik, poruke i ta sranja...a u device manageru imam instaliran Motorola USB modem i BlueTooth modem, tako da je on sam onda prebacio na BT kad nije mogao preko USBa, ali sad kad sam ponovo instalirao drivere radi i preko USBa u AT modu...
Ak ja kužim što je tebi... Pa ja od prvog dana kako sam kupio mob instalirao PST I mpt normalno spajam mobitel na komp. Vidi ga kao sto drugih uređaja (motorola control centar i šta ti ja sve znam) al i kao modem. Jedino što mi promjeni com port zavisi u koju usb utičnicu na kompu ga uštekam. Nekad zna zezat kod spajanja s mpt-om, alto riješim otkapčanjem i ponovnim skapčanjem kabla. Jest ti njega prikopčavao prije instalacije pst-a il drivera za kabal? Oče to napravit cirkus. Probaj ti to sve deinstalirat očistit registri i sve filove od programa pa ponovno reinstalirat i spojit.
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
Bookmarks