E i ja bi to volio, al da je netko odgonetnuo več bi negdje iskrsnulo, a ja se baš krečem po dosta stranih foruma, ali nisam vidio da negdje spominju riješenje tog problema...ali ako nisam u pravu nek me netko ispravi (da bar nisam u pravu...)!
Dali se otkrilo ili neko zna kako da se namjesti svjetlo na vanjskom displayu?? Hocu da kada otvorim mob da mi svijetli vanjski display. Dosada je to bilo nemoguce a mozda je tko u medjuvremenu to rijesio(odgonetnuo).
E i ja bi to volio, al da je netko odgonetnuo več bi negdje iskrsnulo, a ja se baš krečem po dosta stranih foruma, ali nisam vidio da negdje spominju riješenje tog problema...ali ako nisam u pravu nek me netko ispravi (da bar nisam u pravu...)!
Ili si dio problema,ili si dio rješenja
--Android OS--
Da to bi bilo dobro, ali koliko ja znam, još to nitko nije skužio!
A, čuj, možda se netko javi tko je to uspio...
Bas tako. Ja se iskreno ful nadam da ce to netko rijesiti.
Trositi bateriju uzalood Cool, dajte pozurite skontati kako to ide i onako mi baterija traje previse, pa da mi uho svijetli. U svako m slucaju Bolesno Dobra forica jedva cekam tu bezveznu stvarcicu![]()
kaj se ne bi to dalo rješit tak da se prespoje neke žićice?
P. L. U. R.
Bi, definitvno bi. Al tražili smo neki suptilniji načinNeki seem ili tako nešto
![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Evo kako se da dobit da vanjski display svijetli kad je mob otvoren (tj. da budemo konkretni, da svijetli vanjski kad i unutrašnji).
Jedna žičica i malo lema, 5 minuta vremena, mirne ruke i voila!
To je ova crvena žičica (slike su malo mutne, al' j*bat ga)
![]()
![]()
Ovo je shema na bazi v600, ali i v525 je identičan unutra, a mislim da je i kompletna v serija (osim eventualno v3 jer je puno tanji) ista takva:
![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
pretpostavljam da je zelja ljudima da taj vanjski svjetli prilikom poziva a ne da se ugasi dok jos osoba zove...Zar se to ne bi dalo rijesit preko funlight preko onog programa za editiranje? (mozda je to neko i predlozio u nekoj drugoj temi nisam bas u toku u posljednje vrijeme)Izvorno postao BlueDevil
ma znam , al ak je moguće , kako to da već neko nije to napravio?Izvorno postao BlueDevil
P. L. U. R.
Oprostite ali koja je svrha toga?? netko će me sad čudno gledati ali...
mama ti sestra!
Ma to ti je ono , kad več možeš nešto napisati na vanjskom displayu...bilo bi ljepo, kad je otvoren mobitel, da još to i svjetli pa da taj natpis vidi netko drugi osim tebe![]()
Ili si dio problema,ili si dio rješenja
--Android OS--
Znači, šminkica malo![]()
Bom Chicka WahWah
LoL, evo ga i to radi, hvalla Devil ali meni bs nije do kopanja po mobu jer ovo mi je treca V300 u nekih godinu dana, a sve je plod mojih eksperimentiranja...
Sve je to ok ali kako je ovo napravljeno da svijetli CRVENO http://home.comcast.net/~rickkirby/S.../porsche5b.jpg
s crvenim SMD diodamaIzvorno postao Moonwalker
Odlicno Bluedevil. Za pohvalu. Ali ja cu ipak cekati neko drugo rijesenje bez otvaranja moba. Netko ce to kad tad otkriti.Izvorno postao BlueDevil
Bok...Inovator kazes da se to rijesilo sa crvenim diodama, mene zanima da li je moguce ugraditi bjeleZnaci necu Crveno, necu Plavo, sta cu kada volim bjelo
![]()
Sve se moze napravit. Trebas samo naci te bijele diode. PozdravIzvorno postao Moonwalker
Da, naći i lagano ih ugraditi...
nije problem, zelene i crvene su najjeftinije, a plave najskuplje, zbog specifičnog poluvodičkog materijala. bijele su negdje u sredini po cijeni, no bitno je da ih ima za kupit.Izvorno postao GoGs
Mjenjao sam diode još kad sam ima nokiu 8210 i stavio sam plave....tad je to stvarno bilo fora ali ioak mislim da se s motorolom nebi upuštao u to![]()
Don't argue with an idiot; people watching may not be able to tell the difference.
ako nemaš puhalicu, ne diraj...Izvorno postao Gabber
Bookmarks