da tak je i meni bas jucer bilo ... izvadipunjač iz moba i malo protresi sve to..onda se zgasi vanjski
Ne znam dali sam ja to negdje poremetio ili je to do kontakta(sto ne vjerujem jer sam ih ocistio) da mi se kada ukljucim punjac upali vanjsko svjetlo i vise se ne gasi dok ga ne skinem sa punjaca. Dali netko zna u cemu je problem???
da tak je i meni bas jucer bilo ... izvadipunjač iz moba i malo protresi sve to..onda se zgasi vanjski
zna zezat zbog funlighta, isključi ga! pogledaj da nisi negdje u seemu 0032 uključio opciju stalnog svjetla vanjskog LCDa, što sumnjam. i savjetujem prije no što kreneš punit, upali mob i još ga jednom ugasi, tada ne bi trebalo biti problema!Izvorno postao Gruntovčan
pozdrav
ma nemam ti ja to..neke vrjeme sam ukljucio tu opciju u seemu , ali sam sad vratio i nema je vise!
da , ovo sa resetiranjem moba provjereno pali.
ve sam ejdnom napiso da mi se dogodilo da stavi mmob punit, zgasim ga , zakopim normalno , i onak zgasim svjetlo u sobi.no vidim nesi dalje svjetli - unutarnji ekran!!
sick!
zna ga puknut nes
Ali skuzio sam da to nije uvijek tako tj. da zeza. Znaci daj je funlight u pitanju??? Ok puno hvala!Izvorno postao Inovator
tebi bi jso mogo bit , imas soft od v600 ,al ja nemam!
Događalo se to i meni na V500@V600, pa bi ga samo otkačio sa punjača i ponovo priključio na njega i sve OK. Vjerovatno neki bug u softu.![]()
Mislio sam i ja da je neki bug u softu. Ali tko zna??? Ponekad kad ga otkacim sa punjaca i ponovno prikljucim je sve u redu a ponekad zna stvarno zezatIzvorno postao Nike181
To Je Vec Filozofsko Pitanje!!
eh eh eh....
Pa kad ga napuniš, skini ga s punjača i ugasit će se svijetlo - problem rješen:-)
Odlicna ideja. A preko noci kad ga punim onda najbolje da ga okrenem naopako ili da ga pokrijem krpom da mi ne smeta svijetlo.Izvorno postao PhytoSculpt
Mi smo ovdje na forumu da rijesavamo neke probleme a ne da dajemo neke glupe komentare...
Definitivno do kontakta.
Bookmarks