pa kolko ja znam dobijes t68 upgradean na t68i tako da ti je razlika samo u izgledu! sada sam pogledo, je upgradean ti je na t68i to si kupi! inace dobrodosao!
Postovani znalci,
Evo, ovo je moj prvi post i iskoristit cu ga za jedno pitanje i savjet.
Trenutno imam Samsung Sghr-210 mobitel i namjeravam ga zamjeniti Ericssonom T68 ili Sony Ericssonom T68i.
Imam mogucnost uzeti mobitele na firmu, odnosno bez PDV-a.
Tako bi me u EMSHOP-u Ericsson T68 kostao nesto vise od 1400 kn-a. Posto bih mogao preko plavomg oglasnika kupiti i T68-i za slicnu cijenu mene zanima sljedece:
1. Koja je razlika izmedju ova dva modela osim sto T68i ima nesto brzi proc (tako sam cuo).
2. Dali mi se isplati i jeli sigurno kupiti preko oglasnika?
Unaprijed zahvalan,
novi clan ;-))
pa kolko ja znam dobijes t68 upgradean na t68i tako da ti je razlika samo u izgledu! sada sam pogledo, je upgradean ti je na t68i to si kupi! inace dobrodosao!
Kolega je "E-T68" kupio u EMSHOP-u i kaze da je vidio i "SE-T68i", te da je on brzi od "E-T68", bez obzira sto je ovaj softwearski upgradean na slovo I ;-))
Malo sam sad gledao u plavom oglasniku i rulja se masovno rjesava T68i pa se zbog cijene dvojim.
Ericsson T68 (EMSHOP) bez PDV-a 1400kn-a.
Sony Ericsson T68i (oglasnik) 1570 kn-a.
Ipak mislim da sam sigurniji ako ga kupim u ducanu.
U principu, najveci mi je problem sto mi je Samsung kodiran na Cronet, a ja sam u firmi dobio Siemensa na Vip-u (VPN) stoga moram nositi 2 moba.
Netko je na forumu ostavio kodove za Samsunga i nisam ga uspio odkodirati s njima.
BTW hvala na dobrodoslici.
kojeg siemensa imas, mozda ga mozes odkodirat! t68 i t68i ti se uopce ne razlikuju osim po softwareu tako da ti prijatelj krivo govori! taj apgrejdani t68 ti je POTPUNO isti ko t68i! jesi razmisljo o s55 siemensu, sada je dosta jeftin, a tebi jos bez pdv-a!
Imam jos jedno pitanje...(kako sam se raspistoljio).
Moj prvi mob je bio Siemens C25 i nisam imao problema s njim, nakon cega sam kupio Nokiu 3310 i imao glavobolju. Odlucio sam se rijesiti Nokie i kupio sam Samsunga. On mi je stvarno dobar i nemam glavobolje. U firmi sam dobio Siemensa S35 i od njega opet glavobolje. Vjerojatno sam osjetljiv na neke mobitele.
Da li mobiteli bez antene imaju jace zracenje od onih s antenom i da li noviji mobiteli koji isto imaju integriranu antenu, ipak manje zrace od ovih starijih. Zna li neko link od neke stranice gdje se moze usporediti jacina zracenja.
Mobitel mi stvarno treba zbog posla, a nije mi ugodna svakodnevna glavobolja.
ovaj od firme s35 mozes jednostavno odkodirat!
jacina zracenja ti pise u mobilu za sve modele!
Ne treba mi odkodiravanje Siemensa vec mojeg Samsunga.
Cuo sam da Siemens S55 ima jako losu grafiku premda mi on ima odlican dizajn i jedno vrijeme sam se jako interesirao za njega.
Koliko bi me kostao S55 bez PDV-a i gdje, zar mu nije cijena oko 3000 kn-a?
hmm mislim da ti se siemens isplati kupit preko oglasnika! i ima istu grafiku ko t68! kolko kanis max dat za mob?
Cuj, negdje do 1500 kn-a, inace nisam neki moby freak, radim kao Sistem Admin i veca mi je zelja odvojiti novce za neko super jako racunalo ;-))
Da li mozda znas kolika je cijena S55 moba?
Da se i ja uključim...
T68m i T68i se ne razlikuju nimalo osim po dizajnu a na tebi je da odlučiš koji ti je lijepši. Jedini problem je da u EM-u odbijaju u T68m (koji je već upgradean na i) staviti najnoviji software R7A. Više o tome ovdje. No ja na T68i imam soft R6A i vrlo sam zadovoljan... pa ako ti to nije bitno...
(više o R6A ovdje)
Za još info-a o T68i pogledaj ovdje.
Inače, sigurno je da ti se više isplati kupiti telefon u dučanu jer razlika u cijeni je zanemariva a imaš garanciju.. Sad ti moraš odlučiti koji želiš... nakon što pogledaš gore navedene linkove vidjet ćeš koje su (ne)razlike.
Što se tiče glavobolja... ugrađena antena u današnjim telefonima nema nikave veze s jačinom zračenja. To ovisi o SAR-u. Kupi mobil i u cjeniku ti uz večinu telefona stoji i SAR pa koji ima manje u pravilu manje žrači. Ja sam se inače s T68i preporodio. Prije sam imao T28m i ako bi malo dulje pričao s tim telefonom zaista bi me bolila glava. S T68i nikad. Izgleda da i ja spadam u ove osjtljivije koji mogu osjetit zračenje telefona...![]()
Zadnji uredio whiteboy : 30-04-2003 u 00:05
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Hvala na korisnim informacijama whiteboy, naime, danas sam kupio mobil i pogledao malo vrijednosti SAR-a.
Mislim da cu se odluciti za kupnju novog Ericssona T68i, naravno iz ducana.![]()
Uglavnom dobra ste ekipa ovdje na forumu i zahvalan sam na svim odgovorima.
Nema na čemu, samo pitaj šta god te zanima....
P.S. ispravio sam treći link na predhodonom postu.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Moram priznati da sam TEK danas kupio svoj prvi primjerak mobila i mogu Vam reci da mi se casopis svidja, premda mi je to puno za citati, pogotovo ako ukljucim PC CHIP i BUG koje dobijem u firmi![]()
pa neces valjda kupiti cisti t68i, a ne onaj sa akcije apgrejdan
Naravno da cu kupiti upgradean, onaj u EMSHOPU ;-))
mislim da ces dobro proci! pogotovo ako nisi neki freak ko mi
meni puno bolje izgleda cisti T68i u obje verzije boja, nego stari T68m... fakat puno bolje...
Decki, moze jos jedna strucna procjena?
Koliko vrijedi moj Samsung Sghr-210 kojem jos garancija vrijedi 3 mjeseca i koji je kodiran na Cronet.
Nema ni jednu ogrebotinu i izgleda kao nov.
pogledaj u oglasnik, inace malo nabi cijenu i uvijek ce se naci budala koja ce kupiti!
Decki, samo da Vas obavjestim da sam prodao Samsunga za 800 kuna, ja mislim da sam dobro prosao ;-).
Eh sad, odustao sam od Erricsona i sad se trenutno dvoumim izmedju Samsunga R210 (silver edition), da, opet bih ga kupio jer je mobitel mrak, a na firmu me novi dodje 870 kn-a!!
Zatim drugi koji me jako privlaci je Samsung n620, ali sam negdje procitao da ima slabiju bateriju od r210.
Molim Vas da mi opisete iskustva, ako je netko od Vas imao N620.
Jos mi se svidjao (preko slike) Sagem yx-5 ili tak nesto (onaj u boji), medjutim danas sam bio u Electromagicu i bas sam radio na njemu i mogu Vam reci da sam se razocarao, to mi je vise igracka nego mobitel. I kaze mi jedan korisnik da mu baterija oko 2 dana, stoga sam njega izbacio iz mojih opcija.
Ostaje mi dvojba izmedju Sghr210 i N620.
Sagem yx-5 to mi je vise igracka nego mobitel, objasni zasto?
Cuj, meni je na mobitelu neozbiljno da je sve animirano..
Dosta mi je toga svaki dan na polsu i kompjuterima, jos da mi isto bude i na mobu, kak ne ;-))
Nisam nis lose mislio, ali mi tako izgleda..
a inace funkcije i to
Meni na mobitelu ne trebaju neke posebne funkcije...
Jarane, za tebe je Nokia 2100 ili Siemens c55...
There's only one true star, the red one..
Bookmarks