Ja imam ovog digitball-a, samo kaj se moje zove v-max speed player, imaš opiran thread na forumu oko toga...
kao što se može zaključiti - kupujem si MP3 player i naravno da se dvoumim oko kojeg da uzmem...
sad, ne treba mi neki u rangu iRivera ili Ria jer su mi ti jednostavno preskupi...
tražim player s 256 memorije do oko 650 kn...
malo sam istraživao i našao sam ova tri u HGspotu:
![]()
CREATIVE MuVo TX, 256 MB
te 2 Digitballa:
![]()
i
![]()
Ima li itko ikakva iskustva s ova 3 playera, te kojeg bi mi najprije preporučili budući da su sva 3 u više-manje istom cjenovnom rangu...?
Zahvaljujem...![]()
Ja imam ovog digitball-a, samo kaj se moje zove v-max speed player, imaš opiran thread na forumu oko toga...
...imao ovoga, ali sa 512 mb...
...veoma dobra reprodukcija, ali sa jednom manom (koja meni nije smetala)... naime (ne znam da li je do hardwera ili samog softwera playera) jer se player svaki put gasio čim je u slušalice došao bas koji tjera slušalice da krče, ako razumiješ što hoću reći... znači, malo zakrče i player je OFF...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Pogledaj si i MSI Megastick 256. Jako dobar player, namjeravam ga nabaviti uskoro
![]()
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
..."hrc", kakva su to dva utora - slušalice i ??? ...ni valjda mic ...
Da, mic... MSI je jako dobro prošao u Mobilovom testu MP3 playera koji smo ja i kolega Božulić odradili, jako dobar bundle, jedino što je onda bio poprilično skup...
Sad mu je cijena ok, imali su u ve-milu za manje od 600 kn ali su rasprodaliNajpovoljniji je u Mikronisu zasad, 750kn. Ali mislim da još nemaju ovaj srebrni nego samo plavi
osobno preporucam MSI.imam model kao na slici ali sa 128MB-a.kvaliteta reprodukcije je meni osobno odlicna.zvuk je jak i gotovo nikad ne slusam na max. jacini.kaj gog veli,ovaj od 256 ima odlican bundle(dobis metalnu trakicu za oko vrata,plasticnu futrolicu za remen,vrlo dobre slusalice,softver,bateriju,poklopac na konektoru je pricvrscen i nema sanse da ga izgubis i da ispadne).ne guta bateriju(koristim sony-eve alkalne).stvarno sam jako zadovoljan s njim.
bio je u bug-u test plejera i jos jedan MSI je dobio odlicne kritike.mislim da je model megastick 521.onaj jajoliki namjenjen rekreativcima.i gumiran je.512 Mb za nekih 900 kn u IQ shopu.
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
Ja sam za ipoda uzeo sennheiser mx450, 150 kuna (model mx300 je 100 kuna, ali ga nije bilo) i odlične su, doduše ako voliš malo više basa bilo bi dobro da player ime neki equilaser...
...pa za 70 kn koje daš za Sony slušalice dobiješ dosta kvaltetnu stvar koja ima dobar bas za te novce... imam ih i dobro me služe, s obzirom što su sve prošle...
koristio sam 5 pari sony slusalica do sada,jedne sam cak platio preko 200 kuna sada koristim sennheiserove slusalice i mogu ti rec da su puno bolje....takoder imam i slusalice za na glavu od sony-a i od sennheisera...nemoze se uopce usporadivat razlika.
my point egzaktlyBTW, ovaj mx450 su skuplje samo zbog kutijice koju dobiš čini mi se, ali nije mi se dalo čekati da dobe mx300 pa sam ih uzeo...
e ajd da ja uletim... namjeravam kupiti na crnjaka mp3 pa me zanima što bi trebalo za provjerit da bi bio donekle siguran da je mp3 ispravan....
...jel "totalni" crnjak (znači uopće ne znaš tipa) ili... to ti je onda velik rizik, jer ko zna što je sve ta stvarčica proživjela jer je ipak manji od moba pa lakše doživi padove i slične zgode i nezgode... bolje se isplati novi ili od nekog znanca...
premala je to cijena da bi riskirao sa polovnjacima
Osim ako kupuje ipod-a za male pare![]()
Pa u svakom slučaju bi morao provjeriti da nije zgreban ili oštećen a bilo bi dobro da taj diler stavi koju mp3-cu na njega pa da provjeriš kako radi
...i to, naravnoIzvorno postao coma_zgb
...
Pitaj za garanciju jel ima od trgovine u kojoj je kupio! Bar da ti je 3mj, u tom vremenu ces otkriti ako ne valja!
ma ne kaže da je novi mp3 i da je garancija iz hrv. na 1. godinu, al bed mi je kaj lika ne poznam
Mp3 player nije skup...barem ne toliko da daš malo više i kupiš u trgovini...
Eto meni je crknuo Vmax v371 u zamjenu sam dobio v372...moj je unikat nigdje nisam našao da se moj prodaje
Zato sam ja dao još 70kn za dobre slušalice(bas mi ne treba toliko)...kupio duracell bateriju za 9kn i imam osječaj da držim Ipoda u ruci...
Iggxy sto ce bit s Nokia HDRom?
Ja sam imao prilike par dana probati ovaj Creativov MP3 player, čiju sliku si stavio i odličan je...ja ti ga preporučam:-)
Evo i jedan novi u konkurenciji:
Sony NW-E403 (256mb)
![]()
http://www.svijet-medija.hr/product_...3_reproduktori
Ali bez radija
Cijena: 779 za cash
Zadnji uredio Hrc : 25-04-2005 u 16:35
previse love,...a ako uzmes na karticu onda je 820kn
Bookmarks