Zanimljivo pitanje...vidio sam to na nekim forumima, ali ovdje nema tog slučaja...moramo čekat da vidimo kaj će zap reći...
odgovor ovdje
Zanimljivo pitanje...vidio sam to na nekim forumima, ali ovdje nema tog slučaja...moramo čekat da vidimo kaj će zap reći...
Bom Chicka WahWah
pa naravno da smiješ... ali se ne može... ta opcija nije omogućena....
Zakaj to nije omogućeno...vidim da se ovdje puno štediNpr. imam frenda koji je na ROL-u ili hraweb-u i oni imaju slike u sigovima, čak su im i slike u profilu (ove ispot nick-a) u većoj rezi nego ovdje...
Sad ne znam dal server ima kakva ograničenja ili nešto slično...
Bom Chicka WahWah
Ne smije se jer bi to zagušivalo sporiju net vezu (dail-up korisnici) i postanje učinilo nepreglednim. Prije su se mogli staviti i smajlići ali je i to onemogućeno upravo radi ovog razloga.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Dobro, moglo bi se staviti neko ograničenje na slike u sigovima, npr. 60-70kb-a...mislim da to nebi zagušilo dial-up vezu (kak ne zagušuju avatari), a opet bi bilo fora, da malo ubije monotoniju![]()
Bom Chicka WahWah
Zbog cega su vam sve te sitnice toliko bitne???Meni ja bas glupo kad vidim neke forume koji su sareni kao papagaj... ovde smo prvenstveno da bi jedni drugima pomogli,i da bi se ponekada i nasmejali... sto se mene tice uopste ne vidim nista zanimljivo u nabudzenim forumima.Cak je npr. i ova reputacija donela toliko nepotrebnih polemika,vredjanja,svadja,banova... mislim da ljude ovde prvenstveno interesuje info... a ako je neko umetnicki nadaren,pa boze moj... ima i drugih foruma![]()
Ma stavi se ograničenje od 10kb i dial-up korisnici to niti ne primjete
Slažem se. Živciraju me forumi sa svakvim slikama u sigu al što je najgore večina ljudi napravi takvo smeće od slike da to grize za oči. Meni je iskreno sve jedno hoće li netko metnuti sliku u sig ili ne jel na svu sreću ovaj forum ima mogučnost potpunog isključenja prikazivanja sigovaIzvorno postao Pinocio
![]()
Dobro, nekome te sitnice nisu te bitne...ali nekome možda to predstavlja odraz osobnosti, ne znam kak bi se izrazio...a mislim da nitko neće patiti radi koje male sličke...
Bom Chicka WahWah
Slažem seIzvorno postao PhytoSculpt
![]()
Slikama u sigu je totalno nepotrebna i samo odvrača pozornost i smeta preglednosti foruma, totalno se slažem sa cyberphere & Pinocio. A nekakvo odražavanje osobnosti i izražavanje mišnjenja može se kompenzirati u vidu avatara ili postanja slike u topicu.
Osobno obožavam vizualni podražaj ali svako pretjerivanje je suvišno.
A da mi ograničimo prostor za odgovore, pa da ostane mjesta za umjetnička izražavanja osobnosti, a da istovremeno nestvaramo probleme onima koji su na dial-up vezi.![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
To sam i ja rekao. Stavi se ograničenje veličinom i "težinom" 10kb je dovoljnoIzvorno postao IggXy
![]()
10kb, 25 postova po stranici, 250kb, dial-up ima 5kb/s 250/5=50s, ondosno skoro minuta!!!! mislim da je sve objasnjeno
U praksi i nije bash tako, ako se dobro sjećam.![]()
Vjerujte mi, jako se osjeti čak i svaki smajlić u postu. A bilo je zlouporaba toga (a zašto moderatorima zadavati dodatni posao) i forum je osjetno gubio na preglednosti čak i kad su samo smajlići bili dopušteni. Sigurno nismo bez razloga to ukinuli.
Ovako je kako je i to se neće promjeniti skoro.
Ako se netko želi istaknuti, za to mu ostaje avatar i sign, mislim da je to sasvim dovoljno, ali preporučam da se isičete kvalitetom postova, a ne sličicama...
@Šljaka: LOL![]()
Zadnji uredio whiteboy : 05-07-2005 u 22:01
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Mislim da je ovim sve receno!!!!Izvorno postao whiteboy
![]()
Forum je podržava ograničenje slika u sigovima niti po rezoluciji niti po veličini jer se radi o linkanju sa drugih stranica, a ne o uploadu na mobilov server (što forum isto ne podržava).Izvorno postao PhytoSculpt
...evo ti odgovora - stavi link pa tko želi vidjeti što si htjeo pokazati - IHAJHAJ - klikne...(evo smajlić da vam malo oteža otvaranje stranice)
takve napredne mogućnosti ograničavanja sigova nisu moguće. osim toga, preglednost foruma je na prvom mjestu. također, hrvatska još uvijek većim dijelom živi na dial-upu i to je sporo, a da i nije, onda je opet promet koji se plaća faktor zbog kojeg bi opet trebalo slike ograničiti. nije to ideja foruma, ideja je da bude brz, pregledan i kvalitetan tematikom koju pokriva. dakle, odgovor je - ne.Izvorno postao PhytoSculpt
sponajveći problem je u preglednosti, gledam na howardu, od masovnosti slika u poruka u sigu ne možeš uopće pohvatat ono što te zanima...Izvorno postao zappan
Bookmarks