Neka mi netko objasni zašto mi je mala slika na mobu,a na compu je 800x600.
Zašto sam ne prilagodi veličinu kao kad slikam sa fotičem.
Ono full scren...![]()
Neka mi netko objasni zašto mi je mala slika na mobu,a na compu je 800x600.
Zašto sam ne prilagodi veličinu kao kad slikam sa fotičem.
Ono full scren...![]()
Ne kužim što ti točno želiš? Neki mobovi imaju mogućnost zumiranja slike, a veličinu možeš podesiti u mobu ako želiš manju...
Na koju sliku misliš?
bilo koja slika sa moba je velika,a kada ju prebacim na mob onda mi nije full scern nego je mala.
mislio sam sa compa a ne samoba
to je normalno,nikad nije u full screenu. ali mozes ju zumirat ako ti to nesto znaci.
Kada ih pregledavaš ili u kojoj situaciji? Trebao bi imati u meniju opciju fullscreen ako misliš na pregledavanje
kad ih pregledavam imam opciju POSTAVI KAO POZADINU,ali stavi ju malu.A isto to samo sa fotića sve je OKIzvorno postao Dark
ma,pa to je onda bezveze.Imam neku super sliku i uvjek mi je prikaže malu.
Kako onda oni originali na mobu su full scren
zato jel je razolucija prilagodena ekranu mobitela.
rezolucija je npr.800x600.zašto ju smanjiva više nego što trebaIzvorno postao sodom
ja svaku sliku koju sam stavljo na background mi je povečana a neostavi ju malu!i na mobu imam zumiranje i kontam da svi novi mobiteli imaju zoom!ja mogu zumirat detalj i onda samo njega stavit na pozadinu!
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
@bollas, ajde lijepo na razumljivoj jeziku objasni što te točno muči...
GOG,gledaj.
Imam jednu sliku na kompu koju želim staviti na mob.OK
Slika na kompu mi je rezolucije 800x600,znači kao moj monitor.
E sad, kad ja tu sliku prebacim na mobitel ,ona mi je na ekranu mobitela mala...
Znači nije mi preko cijelog ekrana,nego je mala
Ekran mi je 240x266.A sliku sa kompa mi prikaže npr.190x200,kužiš vidi se crno okolo nje.
Pogotovo me to smeta kada ju želim stavit kao pozadinu.
El sad jasno??
ma sta se patis,promjeni sliku koja ti je 800x600 u 240x266 sa nekim paint programom i onda ju prebaci u mob i mirna bosna....
--------------Burn rubber,not your soul!--------------
Izvorno postao alcatraz
MA TO TE JA PITAM![]()
![]()
I mislio sam da to hoćeš, ali nisam bio siguran. BTW; uzmi u obzir da slike 800x600 i 240x266 baš i nisu istih proporcija, no to nije toliko bitno...
a sta sam ja napiso u svom drugom postu?!
Probo sam u Adobe ImageReady7. ali nisam uspio. Nešto mi nije kako treba
El ima još koji programčić????
instaliraj si XnView,gledaj editiraj i risajzaj...program je free a mozes ga skinuti ovdije
Sodom program je zakon,
Sve na HR,ma odlično
USPIO SAM ZA 3 sekunde....
Hvala
koja rezolucija ide na 6600, da pozadina bude preko citavog ekrana i u kom formatu da bude slika, jpg !?
176x132.......................
--------------Burn rubber,not your soul!--------------
cccccIzvorno postao alcatraz
,nije ta.Za besprijekorni fullscreen prikaz na 6600 slika mora biti 176X144.Provjereno.
neznam,ja sve slike koje stavljam na mob sa kompa , rsizeam na negdje 250 * 300 tak nesto.
kontam,da bude kvalitetnija
ak neko misli da to nije pametno,samo neg kaze,kritike su dobrdosle
ekran mi je 176*220
Bookmarks