K750.
radi kamere. tj. fotoaparata![]()
Koji bi izabrali od ova dva i zasto ?
Planiram uzeti jedan od ta dva ali nisam siguran koji...
YumIRC:
http://www.yumirc.org
K750.
radi kamere. tj. fotoaparata![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Da ipak 2.0 u odnosu na 1.23
Nije mi kamera bas vazna. I 1.23 mi je sasvim dovoljno. Ako treba nesto uzmi digitalni fotoaparat i to je to...
YumIRC:
ma ok sve 5 al ti si pitao koji bi Vi aparat izabrali pa sam ja rekao koji bi JA i zasto
a i V3 mi nije zgodan za pisanje sms-a, koristio sam ga jedan dan i to mi se nije dopalo.
al izgleda super.
defintivno k750 imam ga i to je po meni jedan najboljih obicnih mobitela slike s njega si pogledaj slikano iz lagane voznje u auta 10-ak kmh
http://img362.imageshack.us/img362/2307/dsc000497cb.png
to je sto se tice kamere kuciste je dosta kvalitetno izradjeno jer mi je par puta ispaoi nisu nastale ogrebotine , ima opciju da kada ga spojis na usb(koji dobijes s njm) mobitel se puni sto mi je bilo veliko iznenadjenje tako da bi ti toplo preporucio k750
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 09-12-2005 u 21:14
DUKE II CMGSN
Ma ok, samo sam dao komentarIzvorno postao flOorKilla
![]()
YumIRC:
Uzmi V3x ako ga nadjes u Hrvatskoj
Evo i linka da si malo pogledas
http://www.tre.it/3foryou/Offerta3/V...0_ITA_HTML.htm
Zadnji uredio RAUL : 08-12-2005 u 22:10
K750 definitivno, slike su predobre. ja sam ga kupio bas zbog toga i nije mi zao ni kune
iPhone 5s 16 GB
UZMI k750I NIKAKO MOTOROLU TU NEKU NISAM LJUBITELJ NJIH ONE SU TI AMERIČKE I DIK KOD IMAŠ ADEKVATNU MOGUĆNOST BIRAJ NE AMERA MISLIM DA TI JE SE JAKO DOBAR
kakav je to prijedlog da ne kupuje motorolu samo zato jer je americka firma???
ionako se oboje proivode negdje u dalekoistocnim zemljama
Evo ja bi uzeo k750i čisto zbog mogučnosti i dizajna, ne volim preklopne makar bili svemirski itd... k750i definitivno moj sljedeći mob![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
k750,iako nije savrsen.
zasto nije savrsen? Sto mu fali?
iPhone 5s 16 GB
baj d vej, ja bi radje w800 nego k750. cisto radi dizajna i narancaste boje
npr.kad slikam na najvecoj rezoluciji,dugo mu treba da otvori sliku prilikom pregledavanja,pisanje sms-a je zamorno i sporo,zvuk reprodukcije na mp3 playeru je tih,a zvono dolaznog poziva je jako glasno,sto je nelogicno.ostalo je sve ok.
Ma Motorolu V3i ili V3x definitivno, ljudi nije sve u kameri, v3 imaju veći ekran na kojem je puno ugodnije radit a x ima i 2mp kameru...o dizajnu neću ni govorit jer se dizajn v3 smatra nauspjelijim dizajnom u povijesti što pokazuju i prodajni rezultati koji su motorolu digli iz pepela. O kvaliteti materijala je isto tako suvišno raspravljat, s jedne strane imamo aeronautični aluminij u kombinaciji s magnezijom i laserski urezanom tastaturom a s druge ušljivo plastično kučište od k750 koje škripi sve u 16 od prvog dana upotrebe. Samo taj detalj je dovoljan da otpišem k750 za sva vremena, tu o jednoj kvaliteti upotrebljenih materijala kojom je sastavljen t610 recimo nema govora (večim dijelom mobitela dominira aluminij i na niti jednom djelu nema lufta). Da netko nebi krivo shvatio da nepotrebno pljucam po k750 osobno sam ga imao i mobitel ima neke stvarno briljantno rješene stvari (kao što je kamera) ali kvaliteta materijala definitivno nije jedna od tih..
Ja bi definitivno uzeo V3i, mob mi je prekrasan a dizajn mi je uvijek na prvom mjestu. Ne ulazim u kvalitetu kamere, funkcije itd. Samo kazem da bi bez imalo razmisljanja uzeo V3i jer mi je milijun puta ljepsi...
Uz to je V3x UMTS aparat..stoga ga neces morati mjenjati ako se odlucis za UMTSIzvorno postao johnny english
Zadnji uredio RAUL : 09-12-2005 u 19:06
neznam di si ti kupio svoj k750 jer neznam o kakvom skripanju govoris a posto mi je to sluzbeni i koristim ga u firmi puno mi je puta ispao a jos nema niti crticu htio bi vidjet V3 da padne s metra visine
Zadnji uredio ljevi : 09-12-2005 u 20:27
DUKE II CMGSN
ispala je mom friendu pa se raspala u komade.
Pa normalno da otvara malo duze (2-3 sekunde) slike. Ipak su to slike od 1632x1224 i uzmi u obzir da to nije digitalac nego mobitel.Izvorno postao zmija
Sto mislis pod pisanje sms-a zamorno? Jesi mozda imao T630? Na njemu je zamorno. Kad sam presao sa T630 na K750 preporodio sam se sto se tice sms-a.
Za mp3 glazbu. Pa ne mozes ocekivati kao na sony liniju zvuk. To je tek toliko malo da pustis. A kad stavis slusalice i pojacas do kraja, onda je to druga prica.
Sto se tice skripanja, ja sam kupio prvi K750 koji je dosao u Pozegu u VIP centar prije 3 mjeseca i jos nista od skripanja. Cvrst je kao i prvog dana kad sam ga kupio.
iPhone 5s 16 GB
Moguće da je to škripanje problem onda sa određenim serijama, ja sam ih ima više u ruci i svi škripe pogotovo kad pišeš poruku. S druge strane na W800 to nije tako izraženo
mozda skripi samo u tvojim rukama
DUKE II CMGSN
Po funkcijama je k750i bolji, a po dizajnu v3i. Pa tko voli nek izvoli
al mi je V3 nekako zenski mob, a i sta fali dizajnu K750?
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks