ma nista ali bi neki kruha iznad pogace za tu cijenu mislim da dosta prednjaci u svim segmentima(funkcije dizajn i kvaliteta izrade)
pogledajte ovaj "mix" K750
http://myforum.lasyk.net/attachment....6&d=1131104817
http://myforum.lasyk.net/attachment....7&d=1131104817
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 10-12-2005 u 21:46
iPhone 5s 16 GB
ma nista ali bi neki kruha iznad pogace za tu cijenu mislim da dosta prednjaci u svim segmentima(funkcije dizajn i kvaliteta izrade)
DUKE II CMGSN
Jel ovo neka sala?!
Koji je tu problem u odluci?!
Trebas si postaviti samo jedno pitanje: Da li zelim mobitel za ukras s kojega cu tu i tamo moci i uciniti neku akciju radi koje mobitele i imamo, ili zelim aparat koji obiluje funkcijama, djeluje ozbiljno i sto je jos vaznije, nastavlja djelovati ozbiljno i kada udjemo u prvi izbornik?
Ako je odgovor DA na prvi dio pitanja, onda je V3i za tebe, a ako je pak odgovor DA na drugi dio pitanja onda moras uzeti K750.
Ako si i na prvi i na drugi dio pitanja odgovorio potvrdno tada uzmi V3i, jer da ti je diosta stalo do opcija ne bi V3 niti uzimao u obzir in the first place, ili uzmi oba!![]()
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
meni je isto dizajn na prvom mjestu..i zbog toga bi izabrao k750...ne zbog kamere,nego prvenstveno zato sto mi je v3/v3i odvratan mobitel, jos kad se otvori, tipke neke svemirske,zvucnik se ne uklapa u sirinu mobitela, totalni promasaj..shacam zasto ga zene kupuju istui razlog ko i panasonic gd55,samsung a800/e800.. uglavnom uzmi s.e.Izvorno postao BM0021
![]()
ja ti predlazem definitivno SE K750 jer je mobitel predobar ima memorije za mp3-ice, radio, kameru 2Megapixela.... mobitel je mrak predobar je mobitel
mozes ga koristit kao daljinski za komp za media player moze bit mis za komp pa sta to nije vrhunac a v3 ti moze sluzit da kad stojis u papayi tri sata pijes jednu te istu bavariu i u drugoj ruci drzis mobitel i pises poruke u 4 ujutro
evo ti malo specifikacija - K750
General Network GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
Size Dimensions 100 x 46 x 20.5 mm
Weight 99 g
Display Type TFT, 256K colors
Size 176 x 220 pixels
- Wallpapers, screensavers
Ringtones Type Polyphonic (40 channels), MP3
Customization Composer, download, order now
Vibration Yes
Memory Phonebook 500 x 20 fields, Photo call
Call records 30 received, dialed and missed calls
Card slot Memory Stick Duo Pro, 64 MB card included
- 38 MB shared memory
Data GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
HSCSD No
EDGE No
3G No
WLAN No
Bluetooth Yes
Infrared port Yes
USB Yes
Features Messaging SMS, EMS, MMS, Email, Instant Messaging
Browser WAP 2.0/xHTML
Games Yes + downloadable, order now
Colors Black, Silver
Camera 2 MP, 1632x1224 pixels, autofocus, video, flash
- MP3/AAC player
- Video player
- Java MIDP 2.0
- T9
- FM radio with RDS
- Image viewer
- Picture editor
- Organiser
- Voice memo
- SyncML
- Built-in handsfree
Battery Standard battery, Li-Po 900 mAh (BST-36)
Stand-by Up to 400 h
Talk time Up to 9 h
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 10-12-2005 u 21:49
DUKE II CMGSN
...ja bi uzeo k750, jer V3i je isti V3 samo s megapix. kamerom... ako već hoćeš moto, onda uzmi V3x, al to nije vezano za usporedbu stoga ostajem pri SE-u...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks