ja mislim da je preskup za manje zahtjevne korisnike!
ja mislim da je preskup za manje zahtjevne korisnike!
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
Logo ti se nalazi u c:\system\apps\phone\oplogo...
Da budem iskren, već sam se ponadao da, sudeći po naslovu threada, ima još ljudi koji su razoračani sa 7650. Ali ipak nije tako, izgleda da sam jedini![]()
Nepotpuna SMS CLIP podrška, kratko trajanje baterije, tih i neupotrebljiv handsfree (zbog senzora), tih općenito kod razgovora, bugovit softver, malo memorije itd. - sve su to odlike jednog mobitela koji bi trebao zadovojiti najzahtjevnije korisnike. Po meni nije zadovoljio nit manje zahtjevne korisnike.
Dobio sam 3 MB softvera za Nokiu 7650, naravno instalirao sve gore, problem koji se pojavio je slijedeći-desno od digitalnog sata pojavila mi se jedna od sličica koje sam imao u jednoj mapi sa slikama, pojavila se malecka sličica veličine klasičnog thumbnaila koju sada više nikako ne mogu maknuti, naravno pokušao sam i restartirati telefon, i vratiti tvorničke postavke, i obrisao sam originalnu veliku sliku, i obrisao cijelu mapu, i uninstalirao sve aplikacije koje sam prethodno instalirao, i obrisao sve što se može obrisati.
Mala sličica stoji i dalje desno od digitalnog sata.
Jel' zna netko šta da radim???![]()
Ako nemaš FileManager skini ga ovdje.
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Zašto si razočaran? Samo zbog baterije ili imaš još neke konkretne zamjerke (osim kartice, naravno)?
Ali ipak se dobro prodaje, izgleda da su manje zahtjevni korisnici zadovoljni s njim.
Da, ali zato su manje zahtjevni korisnici puni para i to ih ne smeta, ionako kupe svaki novi mobitel koji izađe na tržiše samo da bi ga pokazali, a ne zato što im stvarno treba.
Bookmarks