Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 37
    Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2005
    Mobitel
    SE W595, SE K750
    Operater
    T-Mobile, TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kupnja digitalca do 1500-2000 kn

Ovih dana bih si trebala kupiti jedan, a neam pojma za koji da se odlučim.. ne mogu se uopće snaći među svim tim brojkama,, mpix, i zoomom, ovim, onim...
    Pliz help,, cjena bi trebala biti oko 1500 kuna, 2000 maximalno, ali s tim da u to bude uračunata memorija (ako ju bude bilo potrebno posebno kupiti) od kojih 128 mb, a ni 256 nebi bilo loše...
    Thx.
    Pozdrav-
    PoZdRaV-

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    iPhone 6S Plus
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Bodovi
    51.213
    Nivo
    55
    Bodovi: 51.213, Nivo: 55
    Bodovi: 51.213, Nivo: 55
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovdje će ti puno pomoći Bimbi...ja ću ti kao laik reći da je meni odličan Sonyjev Cybershot, sa kojih 4.1 MPix...
    Bom Chicka WahWah

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    He, he!

A da nisi ti kojim slucajem procitala, barem uz TV, ono moje svjeze postano, Savjeti, kako kupiti, sto kupiti...
    Sto kazes, jesi, jesi?

Ako nisi evo linka, pa "baci oko malo" mislim da ce ti biti korisno...

http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=10720

A vidi ovo, samo par postova nize, covjek trazi isto sto i ti...

http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=10131

Evo, ajde to malo prouci, pa postaj malo konkretnije! Zelim ti pomoci, ali pomalo se jezim od postova "Ja bi digitalac za soma i po kuna i memoriju..."! Malo pogledaj modele o kojima se vodila rasprava, barem vidi koji ti se vizualno dopada, odluci se za tri, cetiri, pet... modela pa pitaj, a ja cu se potruditi da kupis najbolje!

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2005
    Mobitel
    SE W595, SE K750
    Operater
    T-Mobile, TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    PoZdRaV-

4umas4life Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2002
    Mobitel
    xperia s
    Operater
    TeleZwei
    Godina
    41
    Bodovi
    40.660
    Nivo
    49
    Bodovi: 40.660, Nivo: 49
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    od ovih bi ja ovaj zadnji zbog 4x optickog zuma
    tears stream down your face when you lose something you cannot replace...

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2005
    Mobitel
    SE W595, SE K750
    Operater
    T-Mobile, TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Popričah malo sa frendom danas (on se inače pomalo bavi fotografijom pa se kuži u te stvari),, a i pročitah Bimbijeve savjete za kupnju digitalca... hm..
    a sad.... koja je korist bila od svega toga... ... ne znam... moram još dooobro razmisliti...
    skužih da MPixeli za moje potrebe nisu toliko važni,, mislim kojih 3.5-4 sasvim dovoljno... optički zoom 3-4x također dovoljno...
    što se tiče memorijske kartice, kaže frend da ako imam manje MPix (3-4), bit će mi dovoljna i kartica od 16 ili 32 MB, koja se najčešće dobije uz njega...
    am I right, or what?-
    PoZdRaV-

4umas4life Postignuća:

Datum registracije
    Dec 2002
    Mobitel
    xperia s
    Operater
    TeleZwei
    Godina
    41
    Bodovi
    40.660
    Nivo
    49
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ako mislis slikat u velikim rezolucijama onda ce ti trebat veca memorijska. ja uvjek kazem, sto vece to bolje, ono.. u americkom stilu. jer kad odem na ljetovanje, osim slikanja raznih partya ekipa itd najvise volim slikat prirodu,obalu, more... to mi je gust. naravno tada slikam velikom rezolucijom. sfrendovim foticem jer nemam svoj, ali ovaj CANON A510 me zainteresirao, kao dodatna oprema postoji za njega i kuciste za podvodno snjimanje (do 40m!). to bi odma kupio uz njega. jedino, uvjek sam ciljao na fotice sa vecim optickim zoomom (najvise mi se svidja minolta) ali toliko i kosta.

ovo je jedan od best-buy fotica

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tako kazes, nisu koristile upute ! Zao mi je!

Dakle da skratimo: tebi treba nesto sto prenosivije (citaj manje i lakse), bitan ti je automatski mod slikanja (ne vjerujem da bi koristila manuelne postavke), ne mislis slike razvijati na vece formate od recimo 13x18cm (standard danas je 10x15, takva fotka ti kosta od 1,5 do 2 kn), dakle 3-4 MP ti je i preko glave, vrijednost zooma, standardna, dakle 3-4x bi ti bilo sasvim zadovoljavajuce, movie mod, dakle snimanje filmica - pozeljno!

Sada suzavanje selekcije. Predlozila si ili konstatirala da su ti za oko zapela cetiri modela, koja si navela u postu. Najprije odbacujemo Olympus! Po meni to je najlosiji aparat od cetiri navedena: najlosije je ergonomski i estetski rijesen, najlosiji movie mod, los display, spor! Sljedeci otpada Fuji! Zasto? Zato jer je to jedini fotic od ovih koje si predlozila koji ima 5MP i to mu je jedina prednost u odnosu na ostale, a posto smo u uvodu zakljucili kako su ti 3 ili 4 sasvim dovoljna, Fuji mozemo odbaciti.

Ostajemo, dakle, na dva: Sony i Canon!
    Radi se o dva vrlo slicna aparata, dakle odluka nije laka! Aparati su vrlo slicnih dimenzija i tezine, oba su pogonjena NiMH AA baterijama, vrlo su slicne cijene! Razlike: Sony ima 4MP naprama Canonovih 3. Sony takodjer ima i nesto veci LCD 2 incha, naprama Canonovih 1,8, ali su iste rezolucije, nadalje Canon ima opticki zoom 4x, naprama Sonyjevih 3x! Karakteristike objektiva su vrlo slicne, a navodno i koristan rad sa packom baterija! Dakle Sonyju prednost zbog 1 MP vise i zbog nesto veceg displaya, a Canonu prednost zbog nesto vece vrijednosti optickog zooma.
    Na tebi je da biras. Savjetujem posjet ducanu. Trazi da ti daju oba modela u ruke, pa mozda presudi prvi dojam u zivo, to kod korisnika koji su relativno ili potouno neiskusni sa aparatima zna odigrati veliku ulogu. Koji god od ova dva uzela neces pogrijesiti. Moj izbor bi bio Canon, ali ne biram ja!

Jos nesto! Ne zelim diskreditirati frenda koji se "bavi fotografijom" ali njegov zakljucak, blago receno, ne stoji! Savjetujem svakako kupnju barem 128MB memorijske kartice cca 200kn (ako se odlucis za Sonyja tada ti treba Memory Stick ili Memory Stick Pro, a ako se odlucis za Canona treba ti SD MMC kartica).
    Uz navedeno morati ces kupiti jos i punjac za AA NiMH baterije i barem dvije, a pozeljno cetiri baterije (pozeljno cetiri zato jer ti u aparat idu dvije, pa dvije uvijek mozes imati pune sa strane, ako zatreba), to ti je ako hoces malo bolji punjac i baterija cca 300kn!

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

4umas4life Postignuća:

Datum registracije
    Dec 2002
    Mobitel
    xperia s
    Operater
    TeleZwei
    Godina
    41
    Bodovi
    40.660
    Nivo
    49
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja bi se odma odlucio za canona jer znam da mi je zoom potrebniji od nesto vece rezolucije koju itako nikad necu upotrebljavat i 2 milimetera veceg displaya. ali to vrjedi samo za mene. a gospodjica faint neka se odluce sto njoj vise odgovara. eh sada, gdje u zagrebu ima canona za kupiti za najsmjesnije pare?

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mislim da je najjeftinije preko nabava.neta u Feniksu 1499 kn!

Evo linka: http://www.nabava.net/katalog/katalo...oizvod=2205354

Nije ni u HGspotu nesto puno skuplji, koji 50 ak kuna!

Moj savjet: ako imas koga u Austriji ili svracas skoro tamo, ili ti netko svraca, vrlo se jeftino moze dobiti u A510 i A520 (pogledaj malo linkove na cijenike koje sam postao u Digitalna fotografija, na austrijske siteove). Frend je prosli tjeda u Pelugi kupio A520 sa 256 MB memorijskom (SanDisk) i punja sa 4 2400mAh baterije za 2000 kn, a na tu cijenu jos ide - mwst, pa to ispadne nesto vise od 1500kn, za tu lovu...

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2005
    Mobitel
    SE W595, SE K750
    Operater
    T-Mobile, TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hm... znači Canon....
    Bimbi, naravno da su mi koristile tvoje upute,, ali ja se ne kužim u to totalno,, pa čak ni nakon što sam pročitala tvoje upute, izbor je ipak bilo teško suziti na nekoliko aparata... tak da... sori ako te uvrijedih...
    i sad... onak,, konačna procjena... koliko bi me to sve skupa trebalo koštati? sa mem. karticom (od 128 MB), baterijama i punjačem.... (sam da ne bude preko 2000, joj,,,, )-
    PoZdRaV-

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne vrijedjam se ja ne takve stvari, uostalom tu smo da pomognemo!

Sto se cijene tice, ne citas pazljivo, vec sam ti naveo sve cijene u svoja protekla dva posta! Dakle za aparat cca 1500kn + memorijska kartica 128MB cca 100 kn (256MB cca 200 kn) + punjac i 4 baterije 200 - 300 kn!

Dakle jos uvijek sve skupa drzimo ispod 2000 kn! Za tebe vrijedi isti savjet kao i floorkill - i, Austrija...

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2005
    Mobitel
    SE W595, SE K750
    Operater
    T-Mobile, TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma čitam, čitam,, al ne ide meni matika baš najbolje... )
    neam u austriji nikoga da mi nabavi... el imaš kakvog iskustva sa kupovanjem preko interneta? el to ok tak?-
    a što se tiče linka koji si stavio.. ne mogu se baš snaći tamo... -
    PoZdRaV-

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kupovao par puta na siteu nabava.net, a i na nekim stranim siteovima koje imaju dostavu u hrvatsku, sve dobra iskustva!

Osobno ne poznam nekoga tko se na ista u vezi kupnje preku nabava.neta zalio, a dosta mi frendova kupuje tako! Dakle za takvu kupnju!

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2005
    Mobitel
    SE W595, SE K750
    Operater
    T-Mobile, TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a plaćanje? pouzećem ili? kak ide stuff sa poštarinom?
    PoZdRaV-

Gazda na Forumu! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    HTC Legend, Sony Ericsson
    Operater
    Vipnet
    Godina
    46
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Bodovi: 68.568, Nivo: 63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    memorijska kartica od 32, pa i od 64 MB ti nikako nije dovoljna... to ćeš odmah skužiti kad se malo počneš igrati sa svojim novim fotićem...

@killa: mene isto privlači podvodno kućište, ali košta ko novi fotić niže klase (oko 1700 kn)! A to je stvarno preveć za dodatnu opremu za idiota...
    I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
    "...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovo je vec off topic, ali za sada cu tolerirati!

Procitaj ovo:
    http://www.nabava.net/info/info.php?...=pomoc_katalog

Dakle jasno je da nabava.net ne prodaje robu vec samo pruza usluge pretrazivanja cijenika, kada odaberes cijenu za odredjeni proizvod koji te zanima sa strane ti je link na tvrtku koja nudi proizvod po navedenoj cijeni, u toj tvrtki kupujes robu!

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2005
    Mobitel
    SE W595, SE K750
    Operater
    T-Mobile, TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne znam,, to što se tiče memorijske kartice... kaže frend da na tu od 16MB može stati do 40 fotografija,, ak se slika u manjoj rezoluciji, naravno,, a meni je dovoljno 40 fotki... ono, prebacim ih na komp, pa opet...-
    PoZdRaV-

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao FaiNt
    ne znam,, to što se tiče memorijske kartice... kaže frend da na tu od 16MB može stati do 40 fotografija,, ak se slika u manjoj rezoluciji, naravno,, a meni je dovoljno 40 fotki... ono, prebacim ih na komp, pa opet...-
    Pod pretpostavkom da snimas fotke u losijoj kvaliteti i rezoluciji, ovo sto kaze frend stoji, medjutim sto ce ti onda aparat od 3 ili 4 MP. Kupi neki od 1 ili 2 MP, pa s njim slikaj u max rezoluciji koju ti dopusta i doci ces na isto, osim sto ces jeftinije proci!

Gazda na Forumu! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    HTC Legend, Sony Ericsson
    Operater
    Vipnet
    Godina
    46
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @faint: je ali zašto bi slikala u manjoj rezi, ako jednom poželiš razviti slike u većem formatu bit će ti žao... a niti komp nije uvijek pri ruci, a zabava je baš dobra i ti bi slikala sve i svašta bez brige o tome koliko još imaš mjesta... upravo je to i jedna od pozitivnih strana digitalaca što uz odgovarajuću karticu nemaš brige kao kod filmova...

evo za primjer ja sam bio ovu subotu vani u piranhi i bilo nam je baš dobro, nisam ni skužio kak su slike padale, a kartica od 256 MB je na kraju večeri bila ful puna (180 fotki...)

@Bimbi: da ali danas više ni nema aparata od tako malo piksela, a oni stariji rade daleko lošije fotke jer su i ostale komponente loše (recimo jedan fotić od 1 MP od prije 5 godina radi gotovo iste fotke kao i oni od 1 MP ugrađenim na današnjim mobovima...)
    I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
    "...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2005
    Mobitel
    SE W595, SE K750
    Operater
    T-Mobile, TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hm.. ne znam... pa jednom cu vjerojatno kupiti dodatnu memoriju pa će pixeli ipak biti korisni... a sad da kupim od 1 ili 2 mp, samo zato što neam love baš za memorijsku karticu,,, nije baš dobra ideja... hm... da...-
    što se tiče linka, čini mi se da je najbolje kupiti preko Nitela,,, tam je najjeftinije, a i dobije se još koješta uz njega....-
    PoZdRaV-

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao whiteboy
    @Bimbi: da ali danas više ni nema aparata od tako malo piksela, a oni stariji rade daleko lošije fotke jer su i ostale komponente loše (recimo jedan fotić od 1 MP od prije 5 godina radi gotovo iste fotke kao i oni od 1 MP ugrađenim na današnjim mobovima...)
    Naravno, to je bilo vise figurativno receno. Samo sam htio pokazati kako bas i nije razborito, barem po meni, kupiti aparat sa odredjenim brojem pixela, a onda koristiti nizu rezoluciju i kvalitetu, a pogotovo ako se radi o foticu od 3 MP o kojem ovdje pricamo!
    Mislim da kartice stvarno nisu toliko skupe a da se vec kada se ljudi odluce na kupnju digitalca, ne bi kupila barem ona od 128MB!

Svježe registriran
    Datum registracije
    May 2005
    Mobitel
    sony ericsson T610
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo da i ja dodam nešto na temu.
    Kupio sam prije mjesec dana Canon A510. Aparat+128 MB+ 4 baterije Ni2350mAh+ punjač + torbica za dotični = 1950 Kn . Moj prvi digitalac i naravno i ja sam izgubio 15tak dana na biranje, čitanje karakteristika.... I na kraju svega izbor se sveo na Canon A510 i Sony S60. I tako sam otišao do frenda koji je profesionalni fotograf, a ujedno i prodaje fotiće. On je također preporučio ova dva modela za te pare (do 2000 kn, mada Sony sa svom gore navedenom opremom dođe malko više od 2000).
    I da ne duljim, ne žalim na odabiru. Fotić je lagan za korištenje, fotke su super (3.2 Mp je i više nego dovoljno ), na karticu stane cca 130 fotki max rez. ,standardne kompresije, sve u svemu pun pogodak za prvi digitalac.
    pozdrav
    take money and run

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao zeus0805
    Evo da i ja dodam nešto na temu.
    Kupio sam prije mjesec dana Canon A510. Aparat+128 MB+ 4 baterije Ni2350mAh+ punjač + torbica za dotični = 1950 Kn . Moj prvi digitalac i naravno i ja sam izgubio 15tak dana na biranje, čitanje karakteristika.... I na kraju svega izbor se sveo na Canon A510 i Sony S60. I tako sam otišao do frenda koji je profesionalni fotograf, a ujedno i prodaje fotiće. On je također preporučio ova dva modela za te pare (do 2000 kn, mada Sony sa svom gore navedenom opremom dođe malko više od 2000).
    I da ne duljim, ne žalim na odabiru. Fotić je lagan za korištenje, fotke su super (3.2 Mp je i više nego dovoljno ), na karticu stane cca 130 fotki max rez. ,standardne kompresije, sve u svemu pun pogodak za prvi digitalac.
    pozdrav
    Evo FaiNt, jos jedna preporuka. Ovaj Canon je u zaadnje vrijeme vrlo prodavan aparat, mnogi se odlucuju za njega! Mogli bi slobodno zakljuciti da je uistinu best buy u toj klasi (osobno imam tri frenda koji su u zadnja dva tjedna kupili A510 i A520)!

@zeus0805 Drago mi je da si zadovoljan s foticem! Imam i prijedlog, ako si se voljan okusati, kao korisnik navedenog Canona, napisi review, pa ga postaj u za to predvidjeni dio na forumu. Mislim da bi to bio dobar i cijenjen potez, pogotovo zato sto je navedeni model trenutno vrlo popularan! Evo ti link pa "baci malo oko" pogledaj kako bi to trebalo izgledati, pa probaj i ti!

http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=160210&postcount=16

Probaj biti sto detaljniji i sto objektivniji (naravno ako se odlucis na review)!

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2005
    Mobitel
    SE W595, SE K750
    Operater
    T-Mobile, TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ah.... još uvijek nisam kupila digitalac...
    uočih sad Olympusove modele sa 10x optičkim zoomom,, ne znam ,, baš me nekak privlači taj veliki zoom.. ali onaj frend (s početka priče) kaže da se Olympusovi aparati brzo kvare... ne znam više što da radim... hem...,,
    help-
    PoZdRaV-

+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Kupnja digitalca do 2000 kn
    By flea in forum Digitalni Fotoaparati - Novosti # Usporedbe # Savjeti
    Odgovora: 44
    Posljednji post: 27-07-2005, 20:10
  2. Kupnja digitalca do 1500 kn
    By Mobyfan-ica in forum Digitalni Fotoaparati - Novosti # Usporedbe # Savjeti
    Odgovora: 16
    Posljednji post: 08-10-2003, 17:54

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove