Ajde prvo malo bolje to sa slikom bolje pojasni kaj si napravio.................
Nokia MUltimedia Converter-dolazi sa PC suitom
Imam problem kako da maknem sliku nju sam stavio mjesto naziva mreze HT-mobile Hr.Probao sam izbrisati tu sliku iz mob.ali nema veze ona je ostala memorirana u tel.
Zanima Dali netko mozda zna koji je program potreban za konvertiranje mp3 u mid jer neku bih odredenu pjesmicu volio da mi svira kada mi zazvoni tel.a ako stavim mp3 onda samo je mogu slusati na playeru molim vas pomozite
SVAKA JE POMOĆ DOBRO DOŠLA HVALA SVIMA UNAPRIJED.
Ajde prvo malo bolje to sa slikom bolje pojasni kaj si napravio.................
Nokia MUltimedia Converter-dolazi sa PC suitom
May the Force be with you!
Možda misli na logo?! neznam kaj drugo bi bilo.
Ako je za logo, onda pogledaj ovdje: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...highlight=logo
bw. Nemoj očekivati neko čudo od melodije nakon konvertiranja
...misli na logo, rješenje -> http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...highlight=logo ...
...a za melodiju - midi ne možeš dobit s tim programom, nego samo .wav i .amr format...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
pa da logo.ljudi hvala puno rijesio sam problem samo me sada interesira posto ja nemam HR.jezik u mob.dali je moguce instalirati HR jezik u aparat i na koji nacin
Pa kaj si ga vani kupio? Ako si ga tu kupio,onda može potraži u postavkama (alati>postavke>postavke telefona>općenito>jezik telefona)
Ako je kupljen vani, onda čisto sumnjam da će ti priznati garanciju (meni nisu), ali zato za 170 kn ti stave novi softver i fw, te s time dobijaš menije na HR.Izvorno postao ramswaper
neznam gdje je kupljen ali ja sam ga dobio polovnog samo nema Hr jezik
...meni nije ni trebao, a ne dam 170 kn za ubacivanje novog sw-a kad je te novce bolje uložit u memoriju ( MMC 256 mb = cca. 200kn ) ...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
slažem se s eminemom,hr meni je ionako nepotreban i iritantan...
Bookmarks