Svaka čast, ulažeš svoje vrijeme i to je super...ali ako si se već prihvatio moderatorstva onda bi trebao moderirat,a ne očekivati da svaki user sam sebe moderira i pazi gdje će šta reći jer će u suprotnom dobiti ban na tjedan,dva,mjesec dana. I onda ti useri otvaraju žalbe u kojima mole da im se smanji kazna. Žalosno.Izvorno postao gog
Ja sam recimo dobio ban jer sam išao offtopic u jednom threadu. Ban na 3 dana,bez ikakvog prethodnog upozorenja,bez PM-a koji bi rekao "nitene,dobio si ban zbog...." . Offtopic. 3 dana. On je rekao reputacija. 7 dana. Skužio bi takvo moderiranje da smo na nekom većem forumu,sa velikim brojem usera,gdje moderatori moraju paziti na puno threadova odjednom. Ali ovo je onako,omanji forum i nevidim da ima baš puno posla i sad se zbog najmanje greške dijeli ban na 7 dana.Jednom u dva dana netko dobije ban i to najćešće zbog trivijalnih razloga. A modova ko u priči. Šta onda rade? Ja sam svoj ban dobio zbog toga što je netko bio loše volje,jer offtopica sličnog mojem je bilo i poslije ali on nije bio sankcioniran. Znači,ovisi o raspoloženju modova hoće li netko dobiti ban ili neće. E to je sranje. Neznam,vidim da se nitko posebno ne žali na to pa je valjda ljudima to u redu,ali eto,meni nije pa rekoh.
![]()

ljudski je griješiti!
Koji užas.
Odgovori uz citat
moram nešto reći. Jako je lijepo guštati na forumu kao običan user i uzimati sve zdravo za gotovo, no da bi vi mogli guštati neki ljudi ulažu svoje slobodno vrijeme i trud, nemojte to podcijenjivati...

Bookmarks