Egzektli.Ja bih bio najsretniji kad bi se završilo s ovom temom što prije. I da ne bude povrijeđenih i uvrijeđenih.
Egzektli.Ja bih bio najsretniji kad bi se završilo s ovom temom što prije. I da ne bude povrijeđenih i uvrijeđenih.
je*oteeeeeeeeeee,ovaj topic tek sada vidim!!!! Ha,ha,ha.... sta ste se uprpali,necu nikoga prozivati,samo sam svratio da vidim o cemu se mudruje.... zaista vam je ta reputacija najslabija karika!!!!![]()
čovječe o koji se glupostima tu još uvijek priča! daj zatvorite ovo!!!!![]()
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
Ali,vidis li ti,kako se tu samo odredjena ekipa vesto skrila i raspravlja?![]()
ne spamajte temu, dajte se naučite konačno dozvoliti ako netko ima još potrebu komentirati ovo neka komentira, vi ako nemate - hvala, odite u kafić pa se zabavljajte! ova tema je tu jer je netko imao potrebu raspraviti sve to, neka tako i ostane ako netko još želi nešto pitati.
pinocio i zvijerka, držite se one 'ako nemaš kaj pametno za reći, radije šuti'. pogotovo u ovom forumu za tehnička pitanja (RTF Pravila!). hvala!
To se u stručnim podforumima ne događa. Kad i ako se dogodi off, opet je dužnost moda dotičnog foruma da procijeni kako će reagirati. Kao što je gog rekao, ima slobodu sam postaviti pravila i razinu strogoće, dokle je to u duhu s pravilima foruma. Vjerujte mi, uvijek idemo na ruku usera i hrpetinu puta, ali stvarno milion puta smo mnogim članovima progledali kroz prste i samo obrisali off. Po tom pitanju i ti killa onda spadaš u 'ekipu' makar se nikad nismo upoznali... Tak da molim te don't go that way...Izvorno postao flOorKilla
Onda nam u jednom trenu dojadi konstantno igrati se smetlara koji za tim članovima čisti smeće, pa pokažemo zube i vidi vraga, svi se čude.
Off se tolerira u četaonici, a u cafeu je interni dogovor moderatora da se tolerira po procjeni, da se bar taj off dotiče teme... dakle i tu smo široke ruke!
Ovo je zadnji odgovor na temu rada moderatora, ako netko ima konkretnih i argumentiranih primjedbi, molim neka otvori novu temu u adekvatnom podforumu i sa adekvatnim naslovom. Raspravu na tu temu dakle ne želim prekinuti, već samo premjestiti na pripadajuće mjesto, ako nakon svega ovdje napisanog netko smatra da se ima još šta za reći.
Dalje ovdje idu SAMO postevi u vezi bana koji je Brunek popio, odnosno u vezi žalbe na ban. Sve ostalo biti će SANKCIONIRANO! Da ne bi bilo zabune, ovo je bilo upozorenje.
Ja sam napisao što sam sve uzeo u obzir pri određivanju duljine bana Bruneku, Brunek molim te pročitaj to.
Zadnji uredio whiteboy : 14-06-2005 u 17:10
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks