Odlučio sam uraditi dobro djelo i sada ću svima koji žele tu melodiju poslati na mobilni telefon,besplatno.Brojeve mi šaljite ne Privat message(zbog zaštite privatnosti podataka).
Nije nikakva caka,znate me već dugo na Forumu.![]()
Odlučio sam uraditi dobro djelo i sada ću svima koji žele tu melodiju poslati na mobilni telefon,besplatno.Brojeve mi šaljite ne Privat message(zbog zaštite privatnosti podataka).
Nije nikakva caka,znate me već dugo na Forumu.![]()
ni u ludilu mu nedajte broj mobitela![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
gle, ak nije vatrogasci(TM) verzija (poznatija kao ritam ize denser), onda me ne ferma ni pol posto![]()
Jako je slična! Dakle?! Ima li zainteresiranih?
vjerovatno bi prvo htio brojeve od mobifanice i ostalih forumaša tog spola... dobra ideja, ali si trebao ponuditi neku noviju stvar i za sve mobitele... svejedno, skidam kapu![]()
Brojeve ne zadržavam,samo ću ih koristiti za slanje melodije.
Zainteresiranih valjda ima,samo još nisam primio niti jedan zahtjev,stoga povećavam krug primatelja.Možete me kontaktirati putem e-maila na vipnet091@icqmail.com ako vas zanima.Ponuda još vrijedi!![]()
Eh da sam bar skužio ovaj forum prije nove godine kad su u VIPu počeli naplačivati MMS. Fino bi se iz-MMS-ali do mile volje! Sve one silne slikice i melodije spuštene u telefon putem wap-a ili IrDA bi mogli izmjenit besplatno... Eh, di sam bio...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Nemam ni Nokiu ni Samsung šteta.
svejedno se nece ljutit ako mu das broj!:-)
E nemože.![]()
Moje dame-Forumašice,ispričavam se ali već sam zauzet.
Još mi se nitko nije javio,nebrinite,nisam onaj SMS manijak koji šalje uznemirujuće poruke poput "Umrla ti je mama" i sl.
Brojevi mi počinju sa 09179XXXXX i 09872XXXX.
Pa kako ti VIP broj može početi sa 7??? Pa kaj nije da se ti brojevi ne daju ljudima nego su samo za njihove službe?
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Mislim da cca.20 000 ljudi ima 79XXXXX brojeve,78 još nisam vidio.
Ti brojevi su rezervirani za pre-paid. Ispravak! 99999 brojeva je iz ove serije.
Zadnji uredio sms freak : 19-03-2003 u 21:20
Aaaaaaa........OK.
Bookmarks