totalno ti je svejedno,uzmi jeftinijeg.
eto, nasao sam nesto do 170-180 kn, vise od toga nebi dao,dakle:
1. Gigabyte BTD02, Bluetooth USB Dongle, 100m, Class1 175 kn (ve-mil, garancije 1god)
2. MSI Bluetooth USB BToes transceiving key 165 kn (diskont24, garancija 2god)
znam da cjepidlacim, ali ispiti su gotovi pa mi je dosadno ()
totalno ti je svejedno,uzmi jeftinijeg.
Koliko znam,za Nokiu je bolji MSI!!!!
Mislim da je to sve ista stvar...salžem se sa sodomom > kupi jeftiniji (sad ne znam jel ti na diskontu24 naplaćuju poštarinu)...
Bom Chicka WahWah
ja sam kupovo u diskontu ali išo sam direktno u njihov dučan pošto mi je blizu.nemaš neku veliku mudrost oko bt dongla, kupi gdje ti je najbliže i njjeftinije,ja imam neki no nake što sam u hg spotu kupio i do sada me služio odlično sa svim mobitelima koje sam imao.
ovo je laz, class 1 je do 10m, ne 100
da vidi ti to,dobro je coma skužio,a možda je igl krivo napiso.![]()
![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
ja imam bluetake-class II - 10 metara(147kn king)i ok.je.
Gigabyte BTD02, Bluetooth USB Dongle, 100m, Class1 175 kn (ve-mil, garancije 1god)
...imam taj i koristio sam ga sa N3660...sve uredno radilo, bez problema do 10 m...za XP SP2 ne trebaš ni instalirat drivere...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ja mislim da se transfer izmedju dva racunara moze obaviti u krugu od 100 metara,a ako je u pitanju slanje sa moba... onda je rec o 10mIzvorno postao coma_zgb
ja također imam taj (kupio sam ga od silvana) i radi sa svim mobitelima što sam danas probao (imam ga tek od danasIzvorno postao lili
).
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
ja sam kupio ovdje kod mene za 180kn jučer class 2 a frend mi je danas uzeo isti za iste pare class 1:u čemu je razlika?
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
...jedan radi do 100 m a drugi do 10 m udaljenosti...
Ja sam svoj (Class 2) kupio za 130kn i radi super![]()
...ma pada cjena....![]()
...a kad sam ga ja uzimao, prije godinu dana, koštao je 190 kn...
...moja preporuka - kupiti prvo što vam padne pod ruku i onda uštekati i onda početi razmišljati o wi-fi - u...![]()
ja kupil class2 pa mi neće radit do 10metaraide do 3 metra
![]()
...zato što mobovi ne rade dalje od 10m, a to što ide do 3m - ne znam u čemu je problem... meni je sa 3660 išlo i do 5m kroz zidove...Izvorno postao ipavli19
možda su ti zidovi od željeza ipavli????![]()
![]()
![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
X-micro BT class2 a piše 20 metara lol! transfer rate 1Mbit/s itd...nemam pojm kolko košt jr sam ga dobio kao poklon....
mama ti sestra!
Imam MSI i radi ko zvijer! Moja preporuka nećeš požalit!
Bookmarks