Možebit zato što nam ni wap ne koristi "dovoljan" broj ljudi,zašto da onda ulažu u instalaciju aj-mod usluge.Ne isplati im se vjerojatno,to bi koristili samo rijetki frikovi poput većine forumaša.
Siemens ugrađuje i-mode u S55
Tvrtka Siemens počet će s ugrađivanjem i-mode funkcije u browser modela S55. Radi se naime o, za tu tehnologiju mobilnog Interneta, najpogodnijem Siemensovom modelu koji podržava GPRS i MMS tehnologiju i u mogućnosti je reproducirati polifone tonove.
Ova i-mode inačica es-pedesetpetice namijenjena je korisnicima mreža KPN mobile, E-plus i BASE. Sve tri mreže, nizozemska, njemačka i belgijska, podržavaju i-mode tehnologiju i zasad su korisnicima nudili isključivo japanske mobilne telefone.
>>>a zašto mi nemamo taj fakin aj-mod?!?![]()
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
Možebit zato što nam ni wap ne koristi "dovoljan" broj ljudi,zašto da onda ulažu u instalaciju aj-mod usluge.Ne isplati im se vjerojatno,to bi koristili samo rijetki frikovi poput većine forumaša.
ma to bi korisili samo sms-frikovi...ma znam da im se ne isplati ulagat u to.sve si točno reko.al ja sam pito tako iz fore!
![]()
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
Kak bi se reklo pitanje je bilo retoričko.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
A kaj uopće je taj i-mode? O kojim se uslugama radi?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Da ne filozofiram puno oko dotičnog servisa klikni na stranicu tvoraca usluge.Sve je objašnjeno na www.nttdocomo.co.jp/english/p_s/imode/index.html i valjda raspolažeš znanjem engleskog jezika.
Jasno! Thnx!
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Mnogi ljudi europskog mobilnog vrha (uključujući i Nemšića), već su osudili ovu uslugu u Europi. Više o tome će nam, vjerujem znati reći Nered, i to iz prve ruke...
Ma to Siemens "uvaljuje" jer u zemljama koje imaju i-mode tu uslugu podržavaju samo Japanski modeli pa se Siemens ponadao da bi nešto mogao ugrabiti od kolača...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
ma nece oni nista uvesti, pa mi na VIP-me nemamo ni GPRS a da na govorimo o SMS-u preko GPRS-a. Pravi nam je primjer MMS koji je 10 puta skuplji od SMS-a
No korny moraš priznati da smo bili jedna od PRVIH zemalja na svijetu u kojoj se MMS počeo komercijalno koristiti...
Tako je!Mislim da sam negdje vidio da smo bili 5. zemlja u kojoj je to uvedeno najprije(samo nisu uspjeli razvikati vijest dovoljno).
I zbog toga kaj smo među prvima mora biti skupo!?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Pa na njima je da odluče dal hoće zarađivat ili ne.
Ako nastave držati ovakve visoke cijene MMS-a, neće zaradit ništa jer se ljudi time neće koristit. A kad shvate da manje znači više, svima će biti super. Mi ćemo se MMS-at a oni će zarađivat.
nece to shvatit,ako nisu za wap nece ni za ovo!!!
Bookmarks