... €799 ......pa oni nisu normalni...
Bom Chicka WahWah
... €799 ......pa oni nisu normalni...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
čista perverzija
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
pa dobro, za dobrotvorne je svrhe pa mu opraštamo!!![]()
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
Da l' da si ju piknem...? Hm.... Koliko mi je ono na tekućem ostalo...?![]()
Ne bi dao za to 799€...a k tome je i ruzan mob
...fancy!...
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
799??????dam im tolko,ali kuna![]()
May the Force be with you!
Oke, oke, skužili smo, nitko ne da te pare.![]()
to je stvar prestiža, postoje ljudi koji si moraju dopustiti takve ekskluzive, zbog njihovog statusa i takve stvari su njima i namjenjene...Izvorno postao IvLajec
nama običnim ljudima je to full isprazno i jadno, no da imamo para i da se krećemo u takvim krugovima ljudi, stajalište bi se promjenilo...
Isto tako je bilo (ili možda još uvijek jest) sa Nokiom Vertu. Ali, prilično samsiguran da ne bih odlazio u tom smjeru da sam besramno bogat. Radije si kupim 20-ak s60 modela, pa sam miran. Jedno, dva tjedna.![]()
LOL
Al što je je, za te pare dobijes jako skupu maglu.. Nekima je to fetiš... a drugih nema!!
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Istina, mobitel je šminka nad šminkama, čak mi OK i izgleda...ali cijena od 799 eura je zbilja malo too much...ali pohvalno je to kaj pare idu u dobrotvorne svrhe...
Bom Chicka WahWah
Da imam takve pare nebi kupio taj mob nego bi uzeo sve Symbian modela,pa svaki dan drugi![]()
May the Force be with you!
Dobro je marina!!!
799 eura za takvo sranje ti bi me nebi vidjeli![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Kaj da velim nije bog zna kaj.To ti je ime koje ima cjeni,a mi smo uvijek padali na ta sr....Moja frendica si je u petak kupila sunčane naočale Gucci za 1300 kuna, pa da se smrzneš,a opče nisu bog zna kaj(mogla si je na placu kupit za 60)Tak je to.
Bookmarks