........glazba,film,sex..............
ja cu ti pomoc,kad napravim svoje i Brunekovo,ok?
Pošto su svi forumaši 12-15 da napravimo prvi forum o teenagerima(kako se več piše tinejđer) I tude bi dolazilo dosta djece. Imam ja web prostora na cafe-forums.com , ali neznam koje bi categorije, podkategorije... postavio
........glazba,film,sex..............
ja cu ti pomoc,kad napravim svoje i Brunekovo,ok?
May the Force be with you!
ti ustvari želiš da se otvori teen podforum na našem forumu, jel tak???!!
od kad su 'svi' forumaši 12-15??
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Thread ti nije na pravom mjestu BTW
@whiteboy mene nema nikad od 12-15, više sam naveče.![]()
Koliko je meni poznato tinejđeri su do nineteen(19)![]()
pa sve i da ima, zasto bi se brinili o takvom forumu. Hvala Bogu, foruma ima i na pretek...
maraschino - PTICICA
Glavno razumijete Htio bi za mlade od 6/7 osnovne do 1/2 Srednje več znam napravio bih jednu kategoriju Škola iu njoj testovi, riješavanje zadataka, lektire, ...
jok,to ti onda bas nece imat puno ljudi,nego trebas NOVI forum,koji ce imat one kategorije,pa ces nakupit ljudi
i nema nas puno 15-16 godina,mozda samo 10
May the Force be with you!
Pa nikako da ljudi shvate da je ovo TEMATSKI forum. Ak ti se piše o školi odi na www.forum.hr i piši šta hoćeš i koliko hoćešIzvorno postao CroSatMan
Ja HoČu Napravit Novi Forum, A Ne Na Ovaj Stavit Teme I Zato Ovdje Postam Da Vas Pitam Prijedloge Koje Ču Kategorije/podkategorije Staviti !!!!
cyber,ovo bi trebao bit tematski forum,ali cini mi se da je realnost drukcija,pogledaj samo velicinu internet kafea u usporedbi sa drugim tematskim forumima,mislim da se vec tu jako udaljilo od prvobitne zamisli foruma.ja nisam za nikakva dodatna prosirenja,da je na meni ovo bi bilo striktno vezano uz mobitele
@Sodom
Treba imat i sitnice poput Software, Internet, ...
nisam niti reko da netreba,tematika je oko mobitela i o tehnologijama opcenito,tematika casopisa mobil.
vjerujem,i mene osobno to smeta,no trudim se pratit threadove zbog kojih sam ovdje.
Idete malo offtopic.
trebali su nadopunit onu reklamu... ' hocu internet! hocu forum!'![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Mislim da je ovako ok, koga ne zanima ne mora čitati postove u cafe-u...
@gog
Potpuno se slažem !!!
prijedlog mi je totalna banana... pa nismo mi forum od 'teen' ili 'ok' magazina...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...Izvorno postao whiteboy
, ne treba ništa takvo otvarat...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks