Pošto su svi forumaši 12-15 da napravimo prvi forum o teenagerima(kako se več piše tinejđer) I tude bi dolazilo dosta djece. Imam ja web prostora na cafe-forums.com , ali neznam koje bi categorije, podkategorije... postavio
Pošto su svi forumaši 12-15 da napravimo prvi forum o teenagerima(kako se več piše tinejđer) I tude bi dolazilo dosta djece. Imam ja web prostora na cafe-forums.com , ali neznam koje bi categorije, podkategorije... postavio
........glazba,film,sex..............
ja cu ti pomoc,kad napravim svoje i Brunekovo,ok?
May the Force be with you!
ti ustvari želiš da se otvori teen podforum na našem forumu, jel tak???!!
od kad su 'svi' forumaši 12-15??
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Thread ti nije na pravom mjestu BTW
@whiteboy mene nema nikad od 12-15, više sam naveče.![]()
Koliko je meni poznato tinejđeri su do nineteen(19)![]()
pa sve i da ima, zasto bi se brinili o takvom forumu. Hvala Bogu, foruma ima i na pretek...
maraschino - PTICICA
Glavno razumijete Htio bi za mlade od 6/7 osnovne do 1/2 Srednje več znam napravio bih jednu kategoriju Škola iu njoj testovi, riješavanje zadataka, lektire, ...
Pa nikako da ljudi shvate da je ovo TEMATSKI forum. Ak ti se piše o školi odi na www.forum.hr i piši šta hoćeš i koliko hoćešIzvorno postao CroSatMan
jok,to ti onda bas nece imat puno ljudi,nego trebas NOVI forum,koji ce imat one kategorije,pa ces nakupit ljudi
i nema nas puno 15-16 godina,mozda samo 10
May the Force be with you!
Ja HoČu Napravit Novi Forum, A Ne Na Ovaj Stavit Teme I Zato Ovdje Postam Da Vas Pitam Prijedloge Koje Ču Kategorije/podkategorije Staviti !!!!
cyber,ovo bi trebao bit tematski forum,ali cini mi se da je realnost drukcija,pogledaj samo velicinu internet kafea u usporedbi sa drugim tematskim forumima,mislim da se vec tu jako udaljilo od prvobitne zamisli foruma.ja nisam za nikakva dodatna prosirenja,da je na meni ovo bi bilo striktno vezano uz mobitele
@Sodom
Treba imat i sitnice poput Software, Internet, ...
nisam niti reko da netreba,tematika je oko mobitela i o tehnologijama opcenito,tematika casopisa mobil.
vjerujem,i mene osobno to smeta,no trudim se pratit threadove zbog kojih sam ovdje.
Idete malo offtopic.
trebali su nadopunit onu reklamu... ' hocu internet! hocu forum!'![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Mislim da je ovako ok, koga ne zanima ne mora čitati postove u cafe-u...
@gog
Potpuno se slažem !!!
prijedlog mi je totalna banana... pa nismo mi forum od 'teen' ili 'ok' magazina...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...Izvorno postao whiteboy
, ne treba ništa takvo otvarat...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks