to mi je nešto prijatelj pričao!dobio je na kučnu adresu neki poziv na te dane!raspitat ču se pa ču ti javit
Ovih dana se priča nešto o nekakvim maxadsl danima u kojima vam promet napravljen tim danima nebi bio računat,flet rejt za vrijeme tih dsl dana...Na t-com stranici ne nalazim ništa o tome,pa me zanima zna l netko nešto o tome? Kad počinje,kad će u zagreb,kolko će trajat,hoće li oni iz iskona imati taj kvazi-flet?
to mi je nešto prijatelj pričao!dobio je na kučnu adresu neki poziv na te dane!raspitat ču se pa ču ti javit
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
u osijeku već prošli,nema nikakvog dsla besplatnog tijekom tih dana,to je samo kao neki popust ako uzmeš na 12 mjeseci dobiš 1mjesec besplatnog surfanja a ako uzmeš na 24 mjeseca dobiješ neki gigaset
ide ti ovak....
w-lan jeftiniji za 99 kn, ugovor na 24mj. mjesec dana besplatnog surfa.....
i to je to..... nis posebno![]()
super,24 mjeseca se vezat ugovorom s t-scumom...nema šanse.
ma krivo je napisao,trebaš potpisat ugovor na 12.mjeseci i dobiš mjesec flat ratea,a za 24mjeseca dobiš wlan gigaset-nemam pojma koji
sramota !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LOL
Provjerite ovo :
Izaberite paket po Vašoj mjeri!Code:http://www.tportal.hr/maxadsl/maxadsldani/fset.html
Paketi su prilagođeni vašim ukusima i potrebama: tu je MAXadsl Start Paket za sve početnike u surfanju internetom, dostupan već od 99 kuna . Za one koji žele više mogu odabrati i varijantu sa 2, 5 ili 10 MB uključenih u mjesečnu naknadu. Onima najzahtjevnijima nudimo MAXadsl Flat Paket.
T-com debilizacija![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I don't wanna bust your nut, ali to tamo stoji od veljače.
Jos ljepse.... svaka im cast !
Bas sam im posalo e-mail pa da vidim koliko ce im trebat da odreagiraju tj isprave stranicu !
Totalna BRUKA !
Obični tipfeler. Ipak, ljudi su to pisali.
Je istina tipfeler ... ali i velika BRUKA ! ipak prije objave trebali su i procitat kaj su napisali ! Ipak to je firma koja puno i previse zaradjuje od nas obicnih korisnika (bogami skupo naplacuju svoje usluge) ! Pa kad ih i naplacuju neka to rade kak spada ! He he po mogucnosti bez takvis i slicnih tipfelera .
Uff kad ce ta konkurencija vise !
ali pretplata za dsl nije 99kn (bar meni) meni je 70kn...
A KAJ SAD TI GLEDAS�
A kao konkurenciji se to ne može, niti neće događati. Ako su već pogriješili, bolje da su pogriješili tako, nego da su napisali GB, a da zapravo se radi o MB. Ako je jedna švedska TV kuća na svojim stranicama mjesec dana prije objavila Papinu smrt, ovo nije neki big deal. Shit happens.Izvorno postao cook22
Nikada preplata nije ni bila 99 kn nego 79kn preplata i 20kn prometa u osnovnom paketu!Izvorno postao Ifrit
Bookmarks