Kupio sam prije par dana w950 i na engleskom je jeziku. Zanima me dali se može staviti hrvatski jezik.![]()
![]()
Na sony ericssonovoj stranici stranici imaju neki jezici za skinuti ali nema hrvatski pa ako mi može tko pomoći bio bi mu veoma zahvalan.
Kupio sam prije par dana w950 i na engleskom je jeziku. Zanima me dali se može staviti hrvatski jezik.![]()
![]()
Na sony ericssonovoj stranici stranici imaju neki jezici za skinuti ali nema hrvatski pa ako mi može tko pomoći bio bi mu veoma zahvalan.
Srecom, nema toga. S obzirom na strucnost nasih prevoditelja mislim da bi to bila katastrofa kao i vecina tehnickih uputa. Mislim da postoji slovenski, pa ako ti to pomaze mozes provjeriti.
BTW Ratatoullie je preveden kao Juhu-hu i mislim da je svaki daljnji komentar suvisan.![]()
![]()
![]()
Nema hrvatskog jezika za UIQ
Nije samo da nema hrvatskog jezika, već nema ni svih hrvatskih znakova...
Naime, nemoguće je upisati slovo đ, barem ja to jos uvijek nisam uspio. Poslao sam mail SE-u i oni su mi rekli da nepostoji podrska za hrvatske znakove...
Dakle... sa virtualnom tipkovnicom (slovenski nema ć i đ), multitapom u FO (nema dotičnog đ, ostalo ima), multitap u FC nema hr znakova (ali nije ni potrebno), stylus (sve odim naravno đ). Đ možeš napisati jedino copy/paste tehnikom, što je vrlo nepraktično...![]()
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
hvala na odgovorima. sad se barem ne moram zamarati s traženjem istog. Nadam se da ce u budućnosti biti preveden na hrvatski![]()
![]()
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
navodno bi trebao izaći p1i update sa hrvatskim jezikom...jezik je preveden ok inače isti kao kod običnih sonyericsson-a
Ja se nadam da neće biti preveden na hrvatski.
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
Evo da i ja dodam zapazanje da Quickoffice kad cita doc file u kojem su nasa slova i prepoznaje i prikaze đ slovo, dok npr. DocumentToGo ne prepoznanje đ ali ostale nase znakove da :-)
Bookmarks