besplatne kurve!!!!
"Slike govore!
Iskoristi mjesec besplatnih SMScard poruka.
Veljača je mjesec Janičinog i Ivičinog trijumfa, romantičnog Valentinova i besplatnih SMScard poruka!
Od 3. do 28. veljače zatrpaj svoje simpatije, prijatelje, partnere raznoraznim SMScard sličicama."
...prenešeno s htmobile stranice.kao što vidite, htmobile nastavlja s pogodnostima za nas korisnike!zanima me što će biti vip-ov poklon u mjesecu ljubavi?![]()
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
besplatne kurve!!!!
Poslao: coma_zgb
besplatne kurve!!!!![]()
![]()
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Kod HT-a naplačuje se zahtjev tj. SMS kojim potražuješ SMS card...
A VIP ne snosi daljnje troškove ako dođe do kvara...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
A ako se registriraš na Moj portal možes slati 5 kom dnevno a ostale preko mobilnog pa nisu skroz besplatne.
zato šalješ poruke s mog portala!Poslao: dmi
Kod HT-a naplačuje se zahtjev tj. SMS kojim potražuješ SMS card...
A VIP ne snosi daljnje troškove ako dođe do kvara...![]()
to sad upravo radim i namjeravam poslat poruka u protuvrijednosti od 1.000.000,00kn!get friki...
Ajajaj, znači očekujemo kašnjenje SMScard poruka jer sad će zastoj na serveru pa onda sve kasni ne može se poslati i slične izlike...![]()
Što se tiće protuvrijednosti, ja sam GPRS-om napravio preko 2 i pol Gb a Doctor HR oko 3.2 Gb, pa vi računajte kolika je to protuvrijednost.
Strength is irrelevant. Resistance is futile.
Nama to nešto znači njima ništa ali sad kad naplačuju...
šta ste stvatno tolko prometa napravili?!?ako jeste,SVAKA ČAST!treba derat HT(isto kak oni nas,tak ćemo i mi njih!)!![]()
Tako treba!A sad,rasturimo ove SMS cardove!![]()
A prema pričanju ekipe iz VIP centra ova akcija sa dobivanjem besplatnih poruka za svaku nadoplatu računa bonovima od 100 ili 200 kn je Valentinovska akcija,ali mislim da će bit neko đeeenjee u suradnji sa Vodafoneom (nadam se,k tome i besplatno ).
bilo bi u redu.ja ozbiljno mislim nabit milju kuna!![]()
Bookmarks