zakon mob!sad će i vanjski ekrani bit u boji a?to je već totalna šminka.a kolku on onda ima memoriju kad može plejat 20 min video zapisa?!?daj speks.
![]()
![]()
evo ovo je samsung sa ugradjenom videokamerom, naime ima displey sa 262 tisuca boja, i vanjski displey u 256 boja . . . ima mogicnost pleyanja videozapisa sa zvukom najvece duzine 20min . . predpostavljam da je mob. samo za aziju
![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
zakon mob!sad će i vanjski ekrani bit u boji a?to je već totalna šminka.a kolku on onda ima memoriju kad može plejat 20 min video zapisa?!?daj speks.
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
kak super!!!!!!! na kojoj si stranici pronašao taj mob?
a daj malo razmislite koja ce cjena bit,vjerujem oko 6000kn!!!!
sigurno preko 6000,00kn!ja kažem 7000,00+
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
pa po tvom nadimku ti bi nam trebao isfurat nesto vise informacija . . .Poslao: ivan_samsung
kak super!!!!!!! na kojoj si stranici pronašao taj mob?![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
cijena mu je oko 100 eura....proizvodna doduse...a prodajna...hmmm...to ce se vidjeti..hihihi...![]()
mpx200, V360, SE K610i
kak znas za proizvodnu,mislim da je ipak malo veca!!!
Blento procjenjuje po komponentama i tu je relativno u pravu...
Vidiš Ameri su izračunali i koliko bi Čovjek stvarno koštao i kad su popisali otprilike sve elemente od čega smo i otišli u trgovinu dobili su cifru od 14 dolara...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
ovaj mob je luuuuuuddddddd
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Nisam previše upoznat sa Samsungovom nomenklaturom, ali nisu li SGH mobiteli bili za europsko, odnosno hrvatsko tržište?
Mislim da je ovo V205.... ima ga opisanog u novom moby-u.... zakon mob!!
vanja, meni se njihova nomenklatura čini kao SGH da je ovo G za GSM, a SCH da je C kao CDMA... jednom to već i spomenuh na ovom forumu (naravno, nije provjereno da je tako ali izgleda kao da jest)
Bookmarks