Zabio se zato što je budala,a ne zbog narodnjaka.Ne znam zašto se ističe da je slušao narodnjake?Razgovor s mobitelom,glasna muzika,dekoncentriranost i sudar je vrlo vjerovatan..
vjerojatno je prvi put vidio tramvaj...Izvorno postao Mraz
to sam si i ja pomislio...Izvorno postao tomo
taj i kad avion vidi viče - 'PAZI METALNA PTICA!!'![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
hehhehe vidimda imamo jso jednog melodijasa na forumu
ma gle , niej to , i ja slusam cajjke , nego mi je smjesno cjelo to izvješće , pa daj pogle otkud je lik , i jos su ga jadnog deportirali iz Hrvatske
hahahhaa
joj,koja glupost,drito radi narodnjaka..ono...jao,jao...slusala sam doma narodnjake i zabila sam se u zid...jao narodnjaci krivi,da sam slusala techno nebi se zabila...
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Slusate li vi "mala" narodnjake???Izvorno postao mala
![]()
da slusa, vec je rekla.
pa zato više i ne rasteostala je mala isto ko kad piješ kavu i pušiš cigarete.
dobar grah daleko se čuje
hehe,ili vise nerastem jer mi rok za rast prosao ??Izvorno postao KaKaV NeReD
a kava i cigarete nemaju veze s tim
![]()
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
mislim da tip nije ni dozivljavao vanjske zvukovne podrazaje...mislim da mu je pjevacica bila pred ocima i onda na jednom bum...a sto je najgore ono tramvaj..jabet ga naglo budjenje ...e Seka je kriva :bunny:
nisam ja rekao da ima veze, nego samo da je to isto dakle atentat na sluh i unošenje štetnih tvari u organizam.Izvorno postao mala
Mala je već dovoljno narasla, siguran samIzvorno postao mala
![]()
![]()
![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Looool ;d ;d
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
E:\Techno Folk\Seka Aleksic\Seka Aleksic - Balkan.mp3
Nisam znao da postoji techno folk![]()
eh što ljudi još neće izmisliti
![]()
Prvi put vidio tramvaj i mislio da je brži i jači od njega,pa se odlučio pokazati mu ko je glavni?
Ili... uopće ga nije vidio?
![]()
ma seka je zakon
btw i ja slusam cajke u autu , al , srecom,
.
.
.
.
.
.
..
.
.
..
.
.
.
vise se tramvaj ne okreće na Jarunu![]()
grrrne!
...bolje i to nego da je slušao tramvaj i zabio se u narodnjake...![]()
ma ja mislim da se nije on zabio u tramvaj nego tramvaj u njega kad je čuo narodnjake...![]()
kakvo je to cerekanje. Znam točno na šta si mislio. đubre jedno pokvareno![]()
...krivo misliš ipak je mala ženskog roda pa...![]()
ne kuzim ) .cry:blue obasniti
kao i nered,molila bih
![]()
![]()
Blu ima malo pokvarenu mastu pa ti skontaj![]()
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
Bookmarks