Zabio se zato što je budala,a ne zbog narodnjaka.Ne znam zašto se ističe da je slušao narodnjake?Razgovor s mobitelom,glasna muzika,dekoncentriranost i sudar je vrlo vjerovatan..
Zabio se zato što je budala,a ne zbog narodnjaka.Ne znam zašto se ističe da je slušao narodnjake?Razgovor s mobitelom,glasna muzika,dekoncentriranost i sudar je vrlo vjerovatan..
hehhehe vidimda imamo jso jednog melodijasa na forumu
ma gle , niej to , i ja slusam cajjke , nego mi je smjesno cjelo to izvješće , pa daj pogle otkud je lik , i jos su ga jadnog deportirali iz Hrvatske
hahahhaa
joj,koja glupost,drito radi narodnjaka..ono...jao,jao...slusala sam doma narodnjake i zabila sam se u zid...jao narodnjaci krivi,da sam slusala techno nebi se zabila...
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Slusate li vi "mala" narodnjake???Izvorno postao mala
![]()
da slusa, vec je rekla.
pa zato više i ne rasteostala je mala isto ko kad piješ kavu i pušiš cigarete.
dobar grah daleko se čuje
Looool ;d ;d
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
vjerojatno je prvi put vidio tramvaj...Izvorno postao Mraz
E:\Techno Folk\Seka Aleksic\Seka Aleksic - Balkan.mp3
Nisam znao da postoji techno folk![]()
eh što ljudi još neće izmisliti
![]()
to sam si i ja pomislio...Izvorno postao tomo
taj i kad avion vidi viče - 'PAZI METALNA PTICA!!'![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Prvi put vidio tramvaj i mislio da je brži i jači od njega,pa se odlučio pokazati mu ko je glavni?
Ili... uopće ga nije vidio?
![]()
hehe,ili vise nerastem jer mi rok za rast prosao ??Izvorno postao KaKaV NeReD
a kava i cigarete nemaju veze s tim
![]()
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
mislim da tip nije ni dozivljavao vanjske zvukovne podrazaje...mislim da mu je pjevacica bila pred ocima i onda na jednom bum...a sto je najgore ono tramvaj..jabet ga naglo budjenje ...e Seka je kriva :bunny:
ma seka je zakon
btw i ja slusam cajke u autu , al , srecom,
.
.
.
.
.
.
..
.
.
..
.
.
.
vise se tramvaj ne okreće na Jarunu![]()
nisam ja rekao da ima veze, nego samo da je to isto dakle atentat na sluh i unošenje štetnih tvari u organizam.Izvorno postao mala
grrrne!
...bolje i to nego da je slušao tramvaj i zabio se u narodnjake...![]()
ma ja mislim da se nije on zabio u tramvaj nego tramvaj u njega kad je čuo narodnjake...![]()
Mala je već dovoljno narasla, siguran samIzvorno postao mala
![]()
![]()
![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
kakvo je to cerekanje. Znam točno na šta si mislio. đubre jedno pokvareno![]()
...krivo misliš ipak je mala ženskog roda pa...![]()
ne kuzim ) .cry:blue obasniti
kao i nered,molila bih
![]()
![]()
Blu ima malo pokvarenu mastu pa ti skontaj![]()
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
Bookmarks