staro. već smo drvili o tome
evo na sta sam nabasao dok sam surfao nasim stranicama (zbilja se pitam tko je autor ovih redaka i sta radi kao recenzent u doticnom casopisu)
http://www.bug.hr/zlocesta/index.asp?id=59559&page=1
staro. već smo drvili o tome
dobar grah daleko se čuje
bas sam imo neki filing,..apologies!
Ja sam autor toga članka i šta sad !!! ??Otkud da ja znam zašto ta SD kartica nemože ući u tu nokiu, možda zbog siemensove maske
![]()
![]()
tko je autor ovoga?: http://www.bug.hr/zlocesta/index.asp?id=63351&page=1
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Nećemo ti reći![]()
Kupi Mobil pa vidi...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
da vidio sam i to,...no to vise dijeluje kao "brzopleta" greska dok je ono prvo pokazatelj kolko sam autor teksta u casopisu koji je specijaliziran za mobitele poznaje ono najosnovnije o mobitelima
Funny stuff...Strašno.
jedina greska u ovom clanku koju vidim je ono USB 21.0 umjesto USB 2.0![]()
A uzb 1.1 se zove usb 2.0 full speed?
ne bi htio kurit frku, ali na žalost nije to jedina greška...Izvorno postao joker
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
LMAO! Vidiš, sad sam pročitao dotični članak (USB) i naučio nešto novoga
![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Izvorno postao gog
haha nekak naslučujem da ................................
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
......bi volio znati ko je to napisao da ga možeš malo kuriti, ali nikako da saznaš![]()
dobar grah daleko se čuje
Pa mogu da kažem na ovom svijetu to što se dešava nije istina... To su tiskarske greške.
da, upravo tako koliko god cudno zvuciIzvorno postao gog
usb 1.1 ti radi na istoj brzini kao i USB 2.0 full speed, fora je u tome da postoji full speed (12Mbit) i hi speed (480Mbit)
i onda zapravo USB 2.0 radi na 12Mbita ako ne moze postici 480Mbita... Pogledaj ponovno zlocestu stranicu, promijenjen je tekst![]()
Bookmarks