Sta kupiti ??? molim vase sugestije i komentare. Sta preporucujete ???? i koja je razlika između navedenih modela. ?
Sta kupiti ??? molim vase sugestije i komentare. Sta preporucujete ???? i koja je razlika između navedenih modela. ?
ja bih uzeo u svakom slucaju nokiju..ovom su tipke uzasne po meni..Izvorno postao Celikkk
uzmi 6600,...razlike pogledaj sam:
http://www.gsmarena.com/compare.php3...5&idPhone1=454
Tipke su mi najmanje bitne naviknuti cu se na njih, koristio sam i 7600 2 mj. pa sam se naviknuo kao da pisem na normalnim...
Jedino me brine Symbian. Koja je razlika između 6.1 i 7.0 ?
Zadnji uredio Celikkk : 21-04-2005 u 23:27
Ja bi uzeo Nokiu...
Koji razlog ? ...Izvorno postao PhytoSculpt
Nokia je ipak Nokia, ti je glavni razlog:-) Na SX1 je blesavo napravljena tipkovnica, zatim SX1 ima dosta nestabilniji Symbian nego 6600 (provjereno, jer frend ima dosta problema sa softwareom na SX1 i, makar ima garanciju, bio je radi toga već par puta na servisu i tako)...
Meni se kod SX-a i sviđa tipkovnica kod nas u bosni slabo ko ima mobitel sa Symbian-om pa bi bio izuzetak, nisam vidio sx1 u bosni nigdje ali u tuzli ima jedna prodavnica novih i polovnih mobitela, rekli su da mogu nabaviti sx za 450 KM (225 eura),a isto toliko i 6600. Sta kod tvog frienda nevalja na sx1??? Ako su neke sitnice nije mi bitno, ali npr. ako se gasi odustajem od njega ...
Pa baš i nisu sitnice...već mu se par puta mob ugasio sam od sebe i kada ga je upalio, bili su mu izbrisani svi brojevi iz imenika, zamrzava mu se...nadam se da je to dovoljan razlog...al gle, to ne mora značiti ništa...sve ti ovisi koliko imaš sreće i na kakv mob naletiš...ako uzmiaš mob iz dućana i dobivaš garanciju, onda uzmi SX1...ako uzimaš na crnjaka, 6600 je pametniji izbor...
slazem se.......ako uzmiaš mob iz dućana i dobivaš garanciju, onda uzmi SX1...ako uzimaš na crnjaka, 6600 je pametniji izbor...![]()
Uzimam nov sa garancijom 6 mj..
A razlike us Symbian-u osim sto je nestabilniji, mogu li sve aplikacije kao i na 6600 ?
Kak je nov i ima garanciju samo 6 mjeseci...sumnjivo je tu meni nešto...a di ga kupuješ?
Nov 100 % tako ti je u bih kod nas i kod distributera nokie, siemensa, samsunga, .. garancija 6 mj.
kolka je cijena sx1 a kolka n6600 kod vas? i jel mislis uzimat novi mobitel bez obzira na sta se odlucis?
KOd nas cijena sx1 i 6600 je oko 220 eur, 10 eur tamo amo. A evo ja imam 13 god. Promijenio sam 17 mobova. svako od njih je bio nov, pa cu i ovaj kupiti nov.
Evo mi konkurencije u mijenjanju mobitela:-) Ako uzimaš novi, uzmi 6600...nekak sam skeptičan prema SX1, pogotovo kad vidim frenda kak se napatio s njim...
Znaci predlazete 6600, pogledat cu jos o njima pa cu se odluciti.![]()
dobar score u svakom slucaju.....a gledaj da ja biram mobitel izmedu ova dva, to bi bila nokia ali opet siemensovi poklonici ce reci sx1....on ima utor za memorijsku karticu pa nemoras rastavljat mobitel a to je velik plus,ako volis izazove (problematicna tipkovnica) go for it!
Kada vadis mmc iz sx-a moras prvo ugasiti mob, jer se vecinom brisu podatci ako izvadis mmc dok je upaljen to sam procitao na nj. testu sa www.mobilnisvet.com
OK...nadam se da smo nekak pomogli:-) Pozdrav!
SX1 je mob koji sam od svih imao najkraće vrijeme. Nekako sam se bio navikao na tipkovnicu, ali me je ponajviše baterija izluđivala. A i zadnjih tjedana mi je bio jaako spor. Pogotovo kod pisanja poruka. Preporuka, kao i većina, Nokia.
...moj izbor - 6600... razlozi: iako mi je SX1 lijepši, 6600 pobjeđuje zbog Symbiana 60 v.7.0 , zbog brzine, te na netu ima više aplikacija za njega, a i zato što sam već imao Nokiu (3660) ...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
6600 definitivno.
Nemoj ni da razmisljas uzimaj 6600 sto pre!
...evo imaš ovdje poveliku raspravu o ta dva modela pa pogledaj: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...highlight=6600 ...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks