e to sam i ja radio i nista ne kuzim ..vald ce nam neko objasnit ko to kuzi...
Skinuo ja sa neta gor igrica i sad... Imaju one koje se same instaliraju dok je mob na kabelu i one koje treba skopirat samo .exe file i der. No ja sam naletio na neke igrice koje imaju punoo fajlova unutar zipa. Neki od fajlova su .rar koje nemrem otvorit na PCu i uz njih .xml setup fajlovi. Kratko i jasno ništ ne kužim. Hgelp please.
igrice skidana sa ove strane http://pardubice.misto.cz/_MAIL_/Motorola_MPx200/Games/
![]()
e to sam i ja radio i nista ne kuzim ..vald ce nam neko objasnit ko to kuzi...
eh eh eh....
Pokusaj taj zapakovani file sto si skinuo sa neta kopirati negdje na phone[po mogucnosi na memory karticu] i pokrenuti je sa moba.![]()
Ako nece vjerovatno u tom zip/rar sto si skinuo ima neki drugi zapakovani file pa njega odpakuj na desktop i ponovi postupak kopiranja na memory karticu.![]()
Ako nece nitako onda neznam sta si mogao da skines sa net-a.![]()
Daj pliz odi n astranicu koju sam naveo i skini fajl o kojemu pričam. Svi koji su zipani su u principu takvi. Jednostavno neće.
Probo sam sve... Ne radi.
Jel mi može dat neko neki link od neke dobre igrice za mpx200 koja radi.
Ima jako puno linkova za igre,jaih imam sve spremljeno u kompjuteru.
Probaj u prvu temu od motorola smartphone,odmah prvi su ti linkovi za mpx200,ima i u temi linkovi za Vxxx serije tmao ima svačega pa probaj.
Ako ti nije jasno samo pitaj ja cu ti rado pomoci,ja sam imala problema s time u pocetku,sada nemam.Koju veziju Active Sync-a imaš? Ja verziju 3.8.
Ne valja verzija 3.5.
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
3.8 isto. Neznam zašto ne radi.
kako ne radi,joj?da li imaš instaliran active sync u mobaču?sigurno imaš?
Ne znam u cemu je problem.Datoteke cab i setup.exe automatski se instalira u mobitelu
A exe stavis u programs/games/tetris.exe tamo se stavljaju igre koji imaju *.exe
A*.cab se kopiraju u mobitel pa on automatski instalira u mobitelu i to odmah kada kopiras cab
Reci mi tocno kako si ucinio
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
http://pardubice.misto.cz/_MAIL_/Mot...mes/xrally.zip
evo pa ti probaj....
Kad skines igru, dobijes zip datoteku na kompjuteru. Tu datoteku raspakujes i cijeli folder koji dobijes raspakiranjem kopiras na karticu ili mobitel (samo folder, onaj xrally izvan foldera slobodno mozes pobrisat).
Sad otvoris kroz Explorer taj folder na mobitelu i u folderu je izmedu ostalih fileova i file xrally. Stanes na njega i pritisnes veliku plavu tipku i igra radi.
Inace igra je smece, zao mi je sto sam je uopce proba.
Ma te igrice koje su namjenjene motoroli mpx200 nisu vrijedne igranja, nego ako ti se vec igraju igrice onda pretvori svoju mpx-icu u SEGU![]()
Skines fino emulator za segu i onda imas igrica koliko hoces na raspolaganju.
Ako te zanima javi pa cemo ti objasniti IRENA_ZGB[ako vidi post] ili ja.
Pozdrav
Izvorno postao Fleks
Taj zip kopiraj na hard disk,pa taj zip odzipaj,pa ono sto ima unutra kopiraj na folder u mobitel(koji moraš kreirati)
Ako je igra pod datotekom *exe,jednostavno ga stavi u programs\games,tamo ga prebaci onda ce ti raditi
Ima puno java sega igara
Bookmarks