...i mislim da ti je to, byte više ili manje, maksimum. Nešto ipak mora bit u mobu, a ovo ostalo si sve očistio. Nema šanse do 10 doći.
kolko je u stvari na vxxx serijama moguće imati najviše memorije , na nekim forumima piše da je moguće imati skoro 10mb , a meni je to ćudno kad cijeli mob ima 8 mb memorije , ili možda nije tako , nek mi neko razriješi ovu dilemu!
ja trenutno imam 7.4 mb!![]()
P. L. U. R.
...i mislim da ti je to, byte više ili manje, maksimum. Nešto ipak mora bit u mobu, a ovo ostalo si sve očistio. Nema šanse do 10 doći.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
I ja mislim, imam nešto više od 8,5 meni dovoljno
bez flasha i flexa, mobitel ima oko 11Mb...Izvorno postao aco
ako očistiš flex, možeš dogurat do 9.5, bez greške. optimalno brisanje te dovodi do 7.5 Mb slobodnog.
mislim da ti je granica negdje oko 9300kb...dalje mozda ako izbrises skinove al ne vjerujem..Izvorno postao Inovator
da, što mi je besmisleno, dobit polufunkcionalan mob samo da bi mi pisalo da imam 9.2Mb, a ne 8.6! ipak me taština je jebe toliko!Izvorno postao jdabic1
sad na V550 imam 7.6, nekad sam na E550 imao 7.1 što mi je sasvim dovoljno...
znam da se to sad razlikuje od flexa do flexa , al me zanima da li bi netko mogao napravit mali popis šta se još može izbrisat sa flexa ( ne morate sad objašnjavat ništa za slike , melodije i to , to je stara prića , nego neke druge fileove , ,),npr da mi možda ako znate napišete koji za šta služe , ,pa ja onda vidim šta mi treba a šta ne(sad sam stvarno pretjero , a?) :
imam flex od V3 i ovo mi je još ostalo na njemu: QosProfileFile
, uaprof_url.txt , psc_nmv , DL_DHM_File , SyncML_File , itd , neće se ovo nikom dat , jedino ak ima ko volje da mu ga mailam pa da pogleda kaj još "beskorisnog" može izbrisat?????
Puno hvala!!!!!![]()
P. L. U. R.
Ma standardnoi se brise slike melodije filmovi zvukovi...Izvorno postao DOMICH
@Inovator nemoj pretjerivat i rec da je polu funkcionalan mob..jedino po cemu se razlikuju mon i tvoj je to da nemam mms predloski zvukova kamere i ak se ne varam to je to...sve sto ne koristim toga nema na mobu..
Izvorno postao jdabic1
varaš se, gornja opaska nije išla tebi, ali kad si se već počešao;
nemam ni ja MMS predloške, imam 6 skinova, nemam zvukova kamere, ali imam EMS slikice...to je to.
ono gore je išlo na ono da se obrišu skinovi i takve elementarne stvari, što smatram perverzijom.
ono što se nikad ili gotovo nkad ne koristi, brišem.
poštovanje
ok onda se ispricavam...ja imam 4 skina i nemam ems gluposti jer su mi jadne al otom potom...Izvorno postao Inovator
Kao sto rece kolega Domich da velicina memorije na mobu ovisi o flashu/flexu. Kazu na drugom forumu da neki flash na v200 ima bug pa se moze bez ikakvih problema nagurati na 10mb memorije. Ali kome to treba??? Sta ces pametnog dobiti s tim osim da gotovo nista neces imati na mobu.
ok ljudi , niš onda , još bute se i posvadili zbog mene , ajd mir s vama!!!![]()
P. L. U. R.
Bookmarks