Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 9 od 9
    Pravi forumaš
    Datum registracije
    Feb 2005
    Bodovi
    9.460
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.460, Nivo: 23
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question Skinovi na modanoj Vxxx

Dakle, ko što je već spomenuto na ovom forumu, kao postoji mogućnost stavljanja skinova na Vxxx seriju, i po forumima je to glavna tema.
    No ono što je nejasno je jel to ko uspio na modanim mobovima Vxxx serije, a da nisu V620 il V550.
    Naime, recimo ja imam V300@V620 (.4FR flash i ...056 flex), i stvarno nevidim razloga zasto nebi mogao metnut skinove na mob, pošto je to stvar softvera, a s time bi na V620 flexu to trebalo radit. No ne radi mi! Slijedeći upustva s HoFo-a, uspio sam kreirati direktorij za skinove i u njemu stavit skin fajlove, no ne pojavljuje mi se "skinovi" u podešenja -> personalizirati
    Jel kome uspjelo modat V300/400/500/600 i omogoućit skinove?

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    neki stari
    Operater
    BonBon
    Godina
    43
    Bodovi
    15.084
    Nivo
    29
    Bodovi: 15.084, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao gesaugen
    Dakle, ko što je već spomenuto na ovom forumu, kao postoji mogućnost stavljanja skinova na Vxxx seriju, i po forumima je to glavna tema.
    No ono što je nejasno je jel to ko uspio na modanim mobovima Vxxx serije, a da nisu V620 il V550.
    Naime, recimo ja imam V300@V620 (.4FR flash i ...056 flex), i stvarno nevidim razloga zasto nebi mogao metnut skinove na mob, pošto je to stvar softvera, a s time bi na V620 flexu to trebalo radit. No ne radi mi! Slijedeći upustva s HoFo-a, uspio sam kreirati direktorij za skinove i u njemu stavit skin fajlove, no ne pojavljuje mi se "skinovi" u podešenja -> personalizirati
    Jel kome uspjelo modat V300/400/500/600 i omogoućit skinove?
    vidim da nisi bas pozorno citao rasprave al nema veze zato smo tu da ponoignemo jedni drugima..nije stvar do flex vec do flasha..trebalo bi nac flash koji podrzava skinove..postoji program koji mjenja ikone na v525 konkretno al jos nisam sve pohvatao pa necu nist rec sigurno cim sve pohvatam javim.(maknuo sam ikonu al nisam uspio dobit drugu za sada..imam malo vremena pa cim uhavtim vrijeme pokusat cu dalje )

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Feb 2005
    Bodovi
    9.460
    Nivo
    23
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao jdabic1
    vidim da nisi bas pozorno citao rasprave al nema veze zato smo tu da ponoignemo jedni drugima..nije stvar do flex vec do flasha..trebalo bi nac flash koji podrzava skinove..postoji program koji mjenja ikone na v525 konkretno al jos nisam sve pohvatao pa necu nist rec sigurno cim sve pohvatam javim.(maknuo sam ikonu al nisam uspio dobit drugu za sada..imam malo vremena pa cim uhavtim vrijeme pokusat cu dalje )
    istina, promakla mi je informacija da to ima veze s flashem... mislim, logicno bi bilo da su skinovi stvar softvera pa s time i flexa a ne flasha.
    inace, imam neki program za custom icons (moze se nac na svim boljeopremljenim sajtovima za modanje motoroli), no nije mi bas najjasniji: izabere se mma_dcp fajl i onda mu se porikta da za ikone koristi custom slike iz direktorija koji se odabere. meni to ne funkcionira, a kak je krenulo sa skinovima nebi me nist cudilo da je to isto stvar flasha, il sam i tu u krivu?

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation nemoguće

ovako, na mobitelima poput V525/V500 sa starijim izvedbama softwarea NIJE moguće postaviti skinove! a pošto isto tako NIJE moguće na te modele postaviti noviji soft ( s recimo V550) proizlazi da NEĆE biti moguće dok se to ne promjeni ništa po tom pitanju napravit! znači kod nas skinove mogu imat E550/V550/E398/V3/V620

inace, imam neki program za custom icons (moze se nac na svim boljeopremljenim sajtovima za modanje motoroli), no nije mi bas najjasniji: izabere se mma_dcp fajl i onda mu se porikta da za ikone koristi custom slike iz direktorija koji se odabere. meni to ne funkcionira, a kak je krenulo sa skinovima nebi me nist cudilo da je to isto stvar flasha, il sam i tu u krivu
    u krivu si!

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Feb 2005
    Bodovi
    9.460
    Nivo
    23
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Inovator
    u krivu si!
    errrr... dakle to sa mijenjanjem ikona funkcionira na triplet mobovima? bi bio srce i podjelio s forumom kako tocno da profunkcionira?

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    neki stari
    Operater
    BonBon
    Godina
    43
    Bodovi
    15.084
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    errrr... dakle to sa mijenjanjem ikona funkcionira na triplet mobovima? bi bio srce i podjelio s forumom kako tocno da profunkcionira?
    ja cu to pokusat skuzit al ne sada sad nemam dovoljno vremena za to..i da podjelit cu to sa vama cim budem imao nest konkretno za podijelit a za sada sutim jer su ovo samo nagadjanja..
    @Inovator da znam da na ovim softovima nije moguce stavit skinove jer flash ne podrzava skinove znas i sam da to znam...i da ovo sto sam napisao da treba nac flash koji podrzava skinove (mozda i dogodi se cudo pa izidje flash koji podrzava skinove na v525)
    ima svakojakih zaludjenika koji mozda nest smisle..a do tada nista...
    Zadnji uredio jdabic1 : 15-02-2005 u 11:02 Razlog: Zaboravna glava

Forum Admin Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Inovator da znam da na ovim softovima nije moguce stavit skinove jer flash ne podrzava skinove znas i sam da to znam...i da ovo sto sam napisao da treba nac flash koji podrzava skinove (mozda i dogodi se cudo pa izidje flash koji podrzava skinove na v525)
    ima svakojakih zaludjenika koji mozda nest smisle..a do tada nista...
    ne možeš ga naći jer ne postoji za tvoj mobitel takav flash **** ga ti!

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    neki stari
    Operater
    BonBon
    Godina
    43
    Bodovi
    15.084
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Inovator
    ne možeš ga naći jer ne postoji za tvoj mobitel takav flash **** ga ti!
    ja neznam jel ti znas citat..corav si...kazem mozda i dogodi se cudo...daj malo shvati salu ponekad..izgleda da ti je elektronika pojela smisao za humor previse si primio knjige...

Forum Admin Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja neznam jel ti znas citat..corav si...kazem mozda i dogodi se cudo...daj malo shvati salu ponekad..izgleda da ti je elektronika pojela smisao za humor previse si primio knjige...

ma daj, od tih milijardu formula i 800 stranica knjige više ništ ne znam! prevaldale šupljine

Zatvorena tema

Slične teme

1. Slike, melodije, java za vxxx
    By ihaladin in forum Općenito
    Odgovora: 160
    Posljednji post: 06-06-2005, 16:44
  2. DEKODIRANJE Vxxx SERIJA
    By sibir in forum Motorola
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 25-04-2005, 21:48
  3. par pitanja u vezi Vxxx
    By d3nis in forum Motorola