imam mpx 200 i kako da napravim da ne bude aktivan poklopac nego kad ga rastvorim pritisnem slusalicu i tek se onda javim ......kako kako kako....?*??![]()
![]()
![]()
imam mpx 200 i kako da napravim da ne bude aktivan poklopac nego kad ga rastvorim pritisnem slusalicu i tek se onda javim ......kako kako kako....?*??![]()
![]()
![]()
eh eh eh....
Nemam taj mobitel. Ali na mojoj motoroli v300 imas tu opciju u podesenjima, postavke u pozivu pa onda opcije odgovora. Probaj malo potrazit tako nesta slicno. Sretno
ej, DeMar, primjetio sam da odgovaraš samo da odgovoriš, bez konstrukcije i slično! ako ne znaš, a vidim da ne znaš, molim te ne petljaj se! samo zbuniš ljude! o ne moraš na svaki thread replyat samo da se upišeš! cilj je pomoći, sugerirati, a ne piskarati besmislenoIzvorno postao DeMar
poštovanje
Sorry Inovator ja sam samo htio pomoci. Ta funkcija je kod mene na mobitelu pa mozda je i kod njega. Covjek zeli pomoci a drugi ga osudjuju.Izvorno postao Inovator
nije nikakvo osudjivanje al da j da ti odgovori imaju smisla i da nest odgovoris a ne sam da se upises u post...mozda i nije bas odgovor a ima drugih ljudi koji to znaju i imaju taj mob pa treba prickat da se netko od njih pojavi i da kvalitetan odgovor..Izvorno postao DeMar
na settings-more-phone settings-flip answer i imaš ON i OFF
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
Poštovani DeMar,
Slažem se sa inovatorom.
DEMar ti nemaš motorolu MPx200,pa se ne petljaj, ubuduce,tako da znaš
Inovatore,svaka ti čast
Poštovanje
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
ok hvala rijesio sam problem .....hvala na pomoći!!!
eh eh eh....
Bookmarks