ima nešto što bi ti moglo pomoći ovdje:
http://www.airfagev.com/downloads1.asp?id=85
zanima me jel postoji neka mogucnost da zakljucam poruke koje sam dobio a ne zelim ih odmah obrisati ..pa da ih ne moze niko osim mene osim u slucaju da ukuca pin za to..?? pa ako neko zna postupak i ako postoji takva mogucnost na mpx 200 neka mi javi ??
eh eh eh....
ima nešto što bi ti moglo pomoći ovdje:
http://www.airfagev.com/downloads1.asp?id=85
hej naso sam to za zakljucavanje poruka al i funkcio nira ali samo kada resetiram mob i onda kad odem na poruke budu zakljucane ukucam pin i bude ok ...ali problem je to sto kad nakon toga izađem u inboksa i kad hocu ponovo uci ne bude zalkljucano nego mogu uci bez pina a ja bi htio kad izađem iz inboksa da se to odmah zakljuca jel zna neko kako to napraviti????Izvorno postao jay
![]()
![]()
![]()
![]()
eh eh eh....
S tim programom ide i tako:
kad izades iz poruka ides na task manager ili neki slicni program koji ti moze pokazat trenutno aktivne programe, ugasis programe (u tvom slucaju inbox) - jer mpx200 ne gasi program kad se iz njega izide.
Sada kod ponovnog ulaska u Inbox trazi kod. Ovo moras ponovit svak put kad hoces da te pita za inbox kod.
PA TO STO SI MI kuki REKAO BAS I NE FUNKCIO NIRA SVE ISTO KAO I PRIJE ,,PROBAO SAM U TASK ALI NIKAKVE PROMJENE???![]()
![]()
![]()
![]()
eh eh eh....
Funkcionira, bar na WM2002.
Znaci moras instalirat Secureinbox, pokrenut ga, postavit sifru, onda pritisnut MENU pa odabrat activate. Sad bi ti mob treba napisat poruku: "Inbox Security in now ACTIVATED...." Onda pritisnes na EXIT.
Ikona INBOX sad bi trebala imat mali katanac u donjem desnom kutu, i kad ides na nju treba bi te Secureinbox pitat sifru. Onda svaki put kad zavrsis s porukama, ides na TASK MANAGER, stanes na Inbox i odaberes CLOSE TASK. Ovo sam sad proba par puta i ide bez problema.
P.S. imas ti isntaliran Task Manager? (ne onaj koji dolazi s mpx, taj nije za ovo)
a pa imam samo ovaj task sto bude na mobu ali nemam nijedan drugi task ...znaci task menađer je problem pa imas li ti pa da mi posaljes na mai....ako imas posalji mi ako ti nije bed na
fora_osijek@yahoo.com
eh eh eh....
radi sev ok mozete zatvoriti ovu pomoć hvala kuki!!!
eh eh eh....
Bookmarks