Mjenjaj ga... Ljudi su mjenjali i zbog sitnijih stvari...
ovako taj problem me već opasno počeo živcirati...
izgleda da su mi se malo ta vratašca (baš čudna neka riječ) olabavila i kada ga zaklopim gubi mi kontakt.. tako npr na sek. upali sat pa onda mi piše motorola i tako 20 puta zaredom , sve dok ponovno ne otvorim i malo jače zalupim da primi kontakt...
šta da radim izluđuje me...
(mob je star mjesec dana)
Mjenjaj ga... Ljudi su mjenjali i zbog sitnijih stvari...
Tko pod drugim jamu kopa od mača i pogiba
Izvorno postao CyberLord
pitanje hoće li ga u servisu zamijenit ili će ga samo popravit da radi 2 tjedna pa da se opet nešto sjebe...
pa ja bi an tvom mijestu ipak spuco mob k serviseru pa pogledaj....mislim da ti neće dat novi uređaj(u roku 10-15 dana od dana kupnje ja mislim da bi dali)
mama ti sestra!
To je hardverski problem i nemaš drugog riješenja osim servisa. Pretpostavljam da ta likovi neće zajebavat za nešta tako očigledno. I definitivno inzistiraj na novom mobu (ak ti je još pod garancijom)
um caruje dundo maroje!
da, mada uvijek mogu reći da je krivo rukovanje, no dobro. ako je imao garanc, onda je još uvijek ima, jer je to relativno nobvi model...Izvorno postao Night Hawk
definitivno podržavam, nosi u servis, te nam ovdje javi reze!
Pa mogao bi malo pogledati onaj gumb koji ti je ispod vratasca. Tj onaj koji ti prebacuje vanjski i unutarnji display. Mislim na svijetlo i sl. Ali vidim da je novi mob pa ne vjerujem da je to. Ali ipak mozes probat
ma imas garanciju nemoj ga ni dirat s njime u servis..sta cekas??Izvorno postao DeMar
u servis najpametnije to ti sigurno moraju popraviti jer je nov mob.
ja san ima isti problem na svojoj v550 i to nakon neka 3 dana nakon kupnje, i kako je bija vikend nisan ga stiga nosit na garanciju, a do ponediljka se mob vratija u normalu, i evo iman ga 3 miseca i do dan danas sve radi ko sat. valjda ona mala izbocena plastika ne sida dobnro u onaj botun kraj unutarnjeg zvucnika pa mu treba malo da se ulegne. mozda ne bi bilo lose da probas mob malo zesce zatvarat ili necim tupim ubadat u botuncic za preklop da se prohoda..., jer mene je bar nerviralo sta san novi mob triba nosit na garanciju, a skoro siguran san da bi u njih bija 2 tjedna a ne bi nista napravili.
cheers
odnio sam ga na servis...
sutra ću znat rezultate...![]()
good luck! pa javi sta je bilo... bash me zanima...
Evo se meni to isto dogodilo, ali nažalost nakon godine dana. Naravno garanciju više nemam...![]()
stigao ja iz servisa...
evo kako je bilo...
dođem ja tamo kad ono meni lik daje papir da potpišem...
gledam ja u taj papir i piše ovako V620 novo gornje kučište... (ja sam mislio da će samo stegnut i reć to je to ali ipak ne ...)
baš sam bio happy![]()
na onom starom sam imao još i ogrebotinu kad sam ga nosio u džepu pa su mi ključevi pogrebali display
naravno sad više toga nema i radi ko "urica" !!!!!![]()
![]()
![]()
i još su mi dali novi poklopac za bateriju (vjerojatno slučajno), a stari mi je bio cijeli raskliman![]()
Zadnji uredio Gunner : 30-03-2005 u 15:13
Good for you![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
ajd super jos jedan dobar primjer i dobra volja ljudi iz servisa...svima nam to ide u prilog..Izvorno postao Gunner
![]()
aj bas mi je dragovjerojatno im ih se masu vratilo takvih na garanciju pa su se ushemili to prominit... uglavnom, vidim li ikakve naznake istog na mome idem istog trena
ciao
Kupio u petak novu V620 i danas (u ponedjeljak) je promijenio zbog vratašća...
Svaka čast RAM3, zamijenili odmah bez problema.
Ova nova izgleda OK.
Meni se nakon 10 dana kada sam je kupio ugasio jedan piksel na ekranu pa je isao na servis i zamjenili su ekran samo sto sam morao cekati 10 dan, ali sa vratšcima nemam problema.
zasad se čini da je v620 najproblematičniji mob iz nove game MotoroleIzvorno postao gringo
očito..Izvorno postao Inovator
ali nije mi žao što sam je kupio![]()
po svemu sluteci imas pravo dosta se ljudi na nju zali!!!Izvorno postao Inovator
Ali je mob. mrak!!!![]()
Ne vjerujem da mora uvijek biti krivo rukovanje mobitela nego TVORNICKA GRESKA. MAlo neki kinez zaspao na poslu i prosla ta motorola bez nekog posebnog pregleda. Ljudi grijese!!!
Ne mora uvijek biti krivo rukovanje nego tvornicka pogreska. Neki japanac se malo uspavao na poslu ili je imao tesku noc pa je propustio taj mobitel bez neke posebne provjere i eto sta dodje taj pokvareni mob na nase trziste jer ga naravno talijani ili njemci nece.
Bookmarks