Vjerojatno okruženje: količina svjetla, koliko se objekti miču (dnosno tvoja ruka koliko se trese), i tako to...
Kada uslikam sliku na mobitelu i prebacim je na komp. mutna je(nije jako ali ne izgleda lijepo) i to mi je malo čudno jer sam gledao po drugim forumima slike sa v550 i e550 i v525 i nisu nimalo mutne, a svi tvrde da motorola V620 ima dobru kameru...
u čemu je problem?
(postavke su u redu)
Vjerojatno okruženje: količina svjetla, koliko se objekti miču (dnosno tvoja ruka koliko se trese), i tako to...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
kada slikam ruka mi se ne trese...
a šta se tiče okoline... pa sve su slike koje slikam mutne, tu ne može bit kriva okolina...
Da to se zna dešavati, dosta tu utječe flex. Ja sam flexao svoju v300 sa v3 flexom i sa tim flexom mi je do sada kamera bila najoštrija i slike su bile dosta dobre. A i kako kaže BlueDevil, jako tu zna zezati i okruženje, a i mirnoća tvoje ruke...
Pozdrav!
jako puno ovisi o softwareu, recimo na 550 seriji kad gledaš sliku uslikanu imaš pojavu malih kvadratića, jasno na originalnom softu, kad ga flashaš, sve OK. kakva je kvaliteta kad prebaciš slike na komp?Izvorno postao GoGs
probaj obrisati objektiv
Izvorno postao gringo
samo sam čekao da to netko napiše... uvijek isključim takvu bizarnost, no eto, možda ipak valja uzeti u obzir i takve situacije
![]()
i kod mene se pojavljuju mali kvadratići kad gledam sliku na mob. a kada prebacim na komp onda je mutnaIzvorno postao Inovator
nije uopce bizarno nego je IMHO jako bitnoIzvorno postao Inovator
nije li malo potcjenjivački pretpostavit da čovjek ne zna da je prvo bitno imat čistu leću? ja nisam htio ići tako daleko, pošto vjerujem da je Gunner ipak prvo obrisao pa onda išao pitat...Izvorno postao tvrtkod
@Gunner ti kvadratići su zbog softwarea
@Gunner ti kvadratići su zbog softwarea[/QUOTE]
kako to mislis do softwarea i do koje tocno verzije? htio bi se toga rijesit jer me zivcira pa ak znas koji soft trebam stavit, javi
uglavnom, bitno se rješit originalnog flasha, jer čak ni drugi flex ne rješava problem... znači bilo kooja druga verzija flasha (66R recimo)Izvorno postao tvrtkod
Zadnji uredio Inovator : 31-05-2005 u 15:08
imaš pravo prvo šta mi je palo na pamet da obrišem objektiv ali to nije pomoglo...
a sad šta se tiče softwarea.
ja nemam pojma oko ovig flashanja, flexanja...
koji bi ja novi software mogao stavit na V620?
Bookmarks