problem riješen nakon 5 puta restartanja mobača.Zašto nemam pojma![]()
Jednostavno mi ne želi poslat MMS.
Sve sam namestio po ovom upustvu:
name: vip.mms
Homepage: http://mms.vipnet.hr/servlets/mms
gateway IP 1 : 212.091.099.091
port1: 9201
domain1: prazno
service type1: wap
gateway 2: prazno
port 2:9201
domain2: prazno
service type2: wap
DNS1: prazno
DNS2: prazno
Timeout: 2 minute
CSD No. 1: +385917122222
User name1: 38591
password1: 38591
speed1: 9600
Line type1: ISDN
...
GPRS APN: mms.vipnet.hr
User name: 38591
Password: 38591
Kad hoću pokrenut MMS u web sessionsima onda mi kaže da GPRS mreža nije dostupna.
A za svaku MMS poruku koju želim poslat jaže nemože.
????????
E da mobač je V525@V600 s injžinerskim flexom.
problem riješen nakon 5 puta restartanja mobača.Zašto nemam pojma![]()
Ja sam u početku imala problema s MMS-om,ali je bilo sve ok kada sam upisala postavke i restartirala sam mobitel jedanput,i sve ok.
A tko bi ga znao. Malo je drugačije na V-seriji u odnosu na SmartPhone, ali sve postavke su u redu. Jedino pada na pamet da ti možda VIP nije bio aktivirao GPRS, pa da ga je aktivirao malo kasnije, dok si ga ti restartao. Možda...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
jeli neko zna zasto meni nece da spremi sliku kad sam na internetu priko moba kad idem spremi imam samo broj i stranica zasto!!!hvala
Da li si ga kupio preko mms poruke???Ako jesi onda nesto nije u redu s tvojim postavkama
Ako nisi kupio slike,ne mogu se slike spremiti jer to nije dopušteno,mislim na to da se može spremati samo je problem sto se na svim slikama pojavljuje logo V)(P,ne može se maknuti taj logo,pa zato,ni ja ne mogu skidati za svoj mobač.
niam te bas skuzio fren mi ima e550 i ona na onom vip mortalu live.vip.hr moze tj. ima opciju da spremi sliku a ja ne nekuzim zasto?
e to ne znam,to je druga stvar.Ma imaš milijune slika na svakakvim stranicama,koje možeš prebaciti u kompjuter pa ga prebacis besplatno u mobitel preko USB-a
mozda nisam najbolje skuzio tvoje pitanjce al mislim da se radi o dijelu portala koji sadrzi multimedijske sadrzaje koje mozes skinut ( skoro bagatela samo 10knIzvorno postao darioilic
) pa vjerovatno je pod tim djelom to spremanje slika
ma ne to vam je vipov portal npr. ja sam se prijavi na nogometne vjest i u to mozes pogledati vjesti tj. uz tu vijest i sliku mozes viditi.to za 6kn mjesecno!!no kad idem pod opcije spremiti imam samo stranica i broj a fren na e550 ima i pociju spremiti sliku ako se neko u to kuzi neka javi hvala i portal je besplatan ko koristi vipgprs.start a URL jr live.vip.hr
ja sam isto prije imo tu opciju spremiti sliku a sad je nema neznam zakaj
FLASH: TRIPLETS_G_0B.09.58R
JAVA: JPJAVA_G_0B_TRIPLET_08_01R
FLEX: SE7400AXXXX1C9_1FF
mi smo sa KLAKE i ne seremo kvake
zapamtite nas sada jer mete nismo lake!!!!!
aj da probamo rijesiti ha
jel još uvijek besplatno sufanje vipovim siteom????
opcija je maknuta jer kada spremate sliku sa VFL portala naplačuje se promet. na nekim je stranicama na VFL to moguće sa V550 i drugim modelima. Onda ljepo ljudi ljepo snimaju sličice u mob i nakon toga se čude zbog čega im je izvršena naplata a VFL surfanje preko GPRSa je free.
dobar grah daleko se čuje
ne kod mog frenda na vipovom portalu sa e550 skine sliku bez naplate a ja nemogu jer ti kupis npr. sporske vjesti s tekstom i slikom !!!!!!!!Izvorno postao KaKaV NeReD
Pa o tome ti govorim,prijatelju
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
a ima ti druga opcija tog skidanja odi na portal snimi si stranicu kompletnu..pretpostavljam da imas kabel za mob pa tad izvuci sliku sma moba i stavi je u picture...imas vise posla a i slika ti je losa...slika ti obicno zauzima do 10kb a i mala je u pozadini neupotrebiva...Izvorno postao darioilic
evo imam isto mišljenje kao jdabic1,u pravu je.
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
Bookmarks