...meni na 3660 nije...ali baš da je bilo do memorije,ne vjerujem...
Kako je to moguce da mi se mob zablokirao (Nokia7650) zbog pune memorije, nije se dao upaliti i morala sam u Mobisu ugraditi novi softwear!? I sad stalno moram paziti dok slikam,itd. da je opet ne zbloksam, da ne bude "memory full"!! Jel se to nekome jos dogodilo?
...meni na 3660 nije...ali baš da je bilo do memorije,ne vjerujem...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
da je bilo do pune memorije,mogla bi upaliti mobitel ali ti bi blokirao pa bi bio problem raditi nešto...problem je bio u nečemu drugom...
meni se je na 3650 napunila memorija telefona (cca. 1000 poruka + melodije i programi),i mogao sam ga upaliti ali nakon toga je počeo "štekati" pa sam morao izbrisati sve poruke koje sam imao...
problem je bio u softveru,a ne u memoriji...
Mess with the best,die like the rest ! ! !
Znam za nekoliko slucaja kada je ljudima prilikom slikanja iz kola (sa preko 40 km/h) blokirao telefon.Jesi li ti mozda slikala sta u pokretu?
Bože, ovo mi tako blesavo zvuči. Kako bi se moga mob zblokirati zbog slikanja u pokretu?
I meni zvuci blesavo,ali eto desilo se... samo se zamrzne slika,a kada se izvadi baterija tel nece da se upaliIzvorno postao frish-KI
Racunaj da su 3650 i 7650 u biti jos bile dosta bugovite...
Ali da ih moras flashat nakon toga, to mi je cudno
problem je u softweru, ne u memoriji,ali taj los softwer s punom memorijom zabloka cjeli tl .dogadalo mi se .
Ovak... imala sam memorije jos oko 100 i nesto KB i skidala sam igricu sa Vip portala, kada se igrica skinula mob se taj tren zablokirao i pisalo je samo da je memorija puna a nije se dalo nista napraviti jer se zgasio. Dosla sam u Mobis i lik mi je rekao da, da prebukirala si memoriju, sad kad ti stavimo novi softwear pazi da uvijek imas slobodne memorije. Fakat shit!!
da,ali to nije bio problem u memoriji nego u softveru koji se je zblokirao kad si pokušala popuniti ono malo memorije koja je ostala...
uvijek ti nek bude slobodno barem 300 kb jer inače se mob počne tiltati tj.počne blokirati...
Mess with the best,die like the rest ! ! !
jel to problem i sa 6600 i 7610? ili ne?
Ne vjerujem...
a uostalom ne vjerujem da si u takvoj stisci sa memorijom....
Mislim da nije problem ta vrsta memorije, nego RAM. A i sam znas da 7650 i 3650 imaju malo RAM-a.Izvorno postao sodom
Tako da vjerujem da se ovakve greske nece pojavljivati na drugim mobovima. A opet moze biti greska u 6.1 kernelu, pa je valjda ispravljeno u novijim verzijama
da,tako je ram memorija tu igra ulogu,a ova dva modela su poznata po nedostatku istih.
e sad sam odahnio,
Da, fakat je nedostatak te memorije na 7650( sad pazim non-stop da nebi morala svako malo davat 200kn kad se zbloksa. Ne isplati se.
a sta to ne spada pod garanciju?
naravno da ne,pa to je flashanje softvera btw, daj razmisli malo,kak bi mogla imat garanciju na 7650 jos?!
pa meni su priznali kad sam stavljo novi firmwware
Izvorno postao khideg
možda je offtopic, no također je riječ o blokiranju Nokie, ovaj put 3210, naime traži neki sigurnosni kod... šta činit?
TNX
pa odg cu ti ako mi nece staviti ban za offtipic.
ostavi 5 dana bez bat uredaj i kod ce se resetirati na 12345, ako ne kablom ga spojis i procitas kod.
da, čitao sam o toj metodi, točno ću probat! hvala....Izvorno postao khideg
ne boj se lobirat ću za tebe i sebe, ako dođe do konflikta oko OTa![]()
Kak to mislis da nebi trebala jos imati garanciju na 7650, buraz pa taj se mob jos prodaje u T-comu i medju najskupljima je
svjestan sam toga,to samo govori neke stvari o t-comu,ali to je stari model mobitelaIzvorno postao JOLIE
Bookmarks