Možeš promijeniti IMEI u Motorola Service Softwareu,pod rubrikom unlock/repair.
kako da promjenim IMEI???
FLASH: TRIPLETS_G_0B.09.58R
JAVA: JPJAVA_G_0B_TRIPLET_08_01R
FLEX: SE7400AXXXX1C9_1FF
mi smo sa KLAKE i ne seremo kvake
zapamtite nas sada jer mete nismo lake!!!!!
Možeš promijeniti IMEI u Motorola Service Softwareu,pod rubrikom unlock/repair.
Sve u svemu sta dobijes s time ako promijenis IMEI???
Da, ni meni nije jasno. Jedina logika u mijenjanju IMEI-a bi bila ako nekome popališ mob, pa da te ne nađu.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Mislim da se mijenjanjem IMEIa otključava mobitel,ako je prethodno bio zaključan na neku mrežu.Tak piše u MSSu.
Mislim da nebu baš tak išlo... Inače bi svi mijenjali IMEI i nitko ne bi unlockere plaćao... Ili možda griješim? U svakom slučaju, izvan garancije moba (nakon godinu dana) ja bi si stavio IMEI isti kao i JMBG, na primjer, da ga znam napamet. A i otlockao bih mob sa mreže. Milsim da to ne ide tak.
Opet, ima jedan način za provjerit, pa ako se netko odvaži....
pa kužiš neki konj je dobio novi mob a imo je V550 pa mislim da mu nebu trebo a jel ovo sa unlockanjem istina ili se bezveze nadam
Mislim da to s unlockanjem neće ići.
To za otključavanje sam zaključio na osnovu MSSa, u kojem u rubrici unlock/repair piše u donjem desnom kutu Old unlocking/IMEI Method...pa još niže Write new IMEI..Tako piše.Što se tiče unlockera,tu stoji još jedna metoda otključavanja,pa bi tako svatko mogao sam pokušati otključati mob.Ja osobno to nisam pokušavao,jer nemam nikakve potrebe.Sasvim sam zadovoljan sa T-mobileomkako god to zvučalo.
unlock i mjenanje imea radi samo za V66,V60 i V70 pa mi neće promjenit imei
sa čim ga još mogu promjenit
mozes platiti nekom od online servisa za unlock code... ovo za IMEI neznam, tj. mislim da se nece otkljucati... inace unlock code za motorolu neces naci besplatno jer su zakljucane nekim (meni) nepoznatim putem, dok se recimo starije nokie (cca. do 6230) sve mogu otkljucat ukucavanjem koda iz calculatora!
najverovatnije je povezano nesto sa IMEI neki kod koji je izgeneriran prek tog i zapisan ko zna gdje.. al da ces nest postic sa mjenjanjem ne vjerujem pozitivno cist sumljam..Izvorno postao CROw
hmmm, ukucavanjem unlock koda u Nokiu (3310, inace dotad zakljucana na VIP), mobitel je otkljucan... sad je na cronetu!!! btw, za nokiu su generatori bespla
Ta nokia je vec izasla iz mode kao i v50. Pa je zato besplatno.
Ko zeli neka proba kodiranom mobitelu promijeniti IMEI pa cemo vidjet dali to funkcionira. Vjerujem da nije to nitko probao nego se samo nagadja.
Pa je, ali samo sam ju upotrijebio kao primjer... inace kroz malo surfanja sam naisao i na generator koji podrzava 6230 (ona mislim da nije zastarjela!?!)Izvorno postao DeMar
Izvorno postao CROw
inače sad si u offtopicu, a on je uvijek zastario!
no jel postoji program koji na V525@V500 mjenja IMEI
pa kaj se nermes ttc-om?
ne možeš ga vidjet al ne promjenit
Ja sam uspio naci na netu neki program za motorole ali jos i neznam dali funkcionira jel mi nikad nije trebao. Zove se "motimei". Progooglaj malo jer ne znam gdje sam ga nasao. Sretno!
Bookmarks