Znala je meni Nokia (čini mi se?) radit probleme...a i Motorola, koliko se sjećam - ovisi kako ti je broj upisan u mob (sa +385 ili bez).
Danas mi je frend poslao SMS s drugog mobitela i mada taj broj imam upisan pod njegovo ime (ali kao work phone) kada sam dobio SMS nije napisao njegovo ime nego samo broj. Da li postoji neka fora kako to namjestiti? Da li je moguće upisati dva broja pod mobile phone?![]()
Znala je meni Nokia (čini mi se?) radit probleme...a i Motorola, koliko se sjećam - ovisi kako ti je broj upisan u mob (sa +385 ili bez).
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Svi su mi brojevi upisani s +385... Nego kad se upiše broj pod "mobile phone", kada se pregledava kontakt (koji su mu svi brojevi doznačeni) mob još jednom napiše taj broj. Dakle taj broj i oznaka m uz njega + taj broj i oznaka sms uz njega. Valjda kada dođe sms samo od tog broja on ga ispiše kao ime, a od ostalih ne ili se varam ? Zato pitam možda ima koja caka....
Dobio sam poruku od drugog kompića (ista situacija s brojevima) no sad mi je uredno ispisao ime... fakat nemam pojma....
Neznam meni sve radi kako treba, ako ima broj u imeniku a stigne poruka on mi fino ispise ime, s tim da meni brojevi u imeniku ne pocinju sa + vec sa 0, mozda da je do toga. Ko zna ipak je MPx200 pametni talefon neznam zasto se tebi gubi![]()
i meni je ista situacija, na porukama samo pise broj.s pozivima je sve ok al poruke nemaju ime posiljaoca.
NE JEDITE KOD JOE-a!!!
Moje poruke imaju ime pošiljaoca.Pa kako vi nemate?????
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
Nemam Motorolu MPx200 ko vi, al mi se s mojim T610 dogadao isti problem. Rjesenje je da pokusas nakon primanja poruke ponovo spremiti broj s kojeg je poruka poslana u novi/posotjeci kontakt. (na T610 to ide ovak Jos -> Spremiti broj -> Novi kontakt (ili Dodati u staro) -> Mobitel -> Spremiti)
Bookmarks