Evo zanima me kaj vi kazete koji je po vama mob. s najboljim software-om
Ps. po meni je Nokia 6230 winner....
Evo zanima me kaj vi kazete koji je po vama mob. s najboljim software-om
Ps. po meni je Nokia 6230 winner....
N-9300? Čitao sam negdje review neko testera...nema šta ne može mob, stvarno!
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Onda bi prije 9500 bila. Moje mišljenje je Symbian telefoni.
...zasad,po mojem svi Symbian Series 60 telefoni (jer ih ima podosta),zatim Symbian Series 90,Symbian UIQ i Symbian Series 40...onda Windowsi...
...znači,općenito mislim na Nokiu 6600,koja je zasad najbolja...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Glas za 6600,ali jedva cekam 7710
zasad kaj sam sve probao ovaj mpx definitvno,pa njoka 6600...uglavnom pametni mob,bilokoje vrste
symbian 60 po meni
symbian s60 platforma.
Najbolji soft trenutno K700i, samo da malo poprave kalendar i omoguće unos npr. 2 broja mobitela u adresar, tj. da polja nisu preddefinirana...
BTW, o pametnim telefonima ne bih, barem dok se ne smanje na veličinu klasičnih telefona...
do nedavno si imo s45i koji je po velicini slican kao sadasnji mobovi series 60
inace mislim da su smartphonovi izvan konkurencije a kaj se tice normalnih fonova, moj glas ide k700
Nosili su prije ljudi i dancall logic pa što onda..![]()
ali to je bilo jako davno a svoj s45 je od prije par mj
ma gog deep deep inside zna da siemens mobovi imaju
naj soft isto kao što to znam i ja![]()
pametni telefoni su zakon.. a pa oni su u rangu klasicnih tel, mozda malkoc veci, al to je zbog ekrnaa, naravno.
ma simensov softver je jedan od najgorih, bar tako mislim, SX1 je van konkurencije jer je to Symbian.
meni je odlična mpx200,sve super radi,brza je i još nisam uočio greške!
sta je mpx200. karateristike?
To je kolko znam prvi motorolin smartphone sa Windowsima. Inače se temelji na Windowsu 2002 ali se flasha na 2003. Brz, ima neograničene mogućnosti, jako kvalitetne izrade, sve same poz. stvari osim što nema kamere koja mi uopće ne treba. Inače ima dosta brz procesor u usporedbi s nokijama, 133 Mhz. Podržava mem. kartice do 1 Gb, nisam više probao, i ne usporava se korištenjem većeg kapaciteta mem. kartice!
mpx200 RULLZ!
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Now: MDA Compact@i-Mate Rom 1Gb MMC
ma najbolji soft ima k700i
Ne mogu ništa reći, nisam ga koristio!
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Now: MDA Compact@i-Mate Rom 1Gb MMC
ima mi lega k700i,zgodan mob,ima sve ali nemože se mjerit sa mpx jer niti je u istoj klasi niti je kvalitetan toliko!ali super je mob ovako!
pa ne usporedujte smarphone sa obicnima.....inace meni je k700 odlican![]()
sstrizic ,koji procesor ima mpx200 kad kazes da je vise od 133mhz-a?
Ja bih to podijelio ovako:
Mobitel sa naboljim softwareom (mislim na funkcije) - definitivno Symbian!
Mobitel sa najstabilnijim softwareom (znači nema breakanja, resetiranja, gašenja samog od sebe) - definitivno bilo koji Samsung!
Bom Chicka WahWah
Bookmarks