...postoji quickoffice 8nešto kao MS Office na palmu sa normalnim konvertiranjem putem desktop Quickoffice-a...
Mogu reći da je rad sa bazama na palmu pravo mučenje pa ako ti zatreba...
... znal li tko dobar/ozbiljan software za baze podataka za palmove?
Imam MobileAcc ... nesto kao mobilni access, no datoteke koje producira (pdb) ne mogu prebaciti u npr. mdb format (obrnuto mogu ... imam software koji pretvara mdb u pdb, ali ne i obrnuto).
SmartList To Go nije ono sto trebam, ne mogu s njim ono sto zelim.
A ono sto zelim je da, slicno kao u npr. Accessu definiram polja i napravim masku u koju ce se nesto upisivati ...
...postoji quickoffice 8nešto kao MS Office na palmu sa normalnim konvertiranjem putem desktop Quickoffice-a...
Mogu reći da je rad sa bazama na palmu pravo mučenje pa ako ti zatreba...
... ja imam Office to go koji nema bazu ... jednom sam pokusao skinuti qoffice, no nije mi bas islo ... pokusat cu ponovo... mozda to bude ok ...Izvorno postao dmi
... inace znam da npr Oracle ima za svoje baze podrsku i za PDA-a ... vidis ...mozda imaju neki trial za skinuti ... probat cu ...
...u pravilu sve svoje baze vretim putem excel-a tako da se baš i nisam ubijao sa drugim mogućnostima...
Probaj pa javi...![]()
eh ... meni je bas nuzno potrebna maska za unos podataka sa kontrolama i sl.Izvorno postao dmi
nisam nista nasao na Oracleovim stranicama, ali se sjecam da je u jednom broju Oramaga (njihovog casopisa) bio prikaz rjesenja za PDA-e ...
..moram ga naci mozda tamo ima kakav link ili nesto ...
Evo nasao sam nesto ... Pendragon Forms.
Cini se jako dobro ... integriran s Accessom, baza i forme se dizajniraju u Accessu...
.. ima podrsku za vise usera.
Samo s druge strane prilicno skupo ... oko 250 USD-a za software + 40-60 USD-a po handheldu
Zadnji uredio Mad Scientist : 01-04-2005 u 10:30
Pa šta se to nemože naći krackano?
I dali je to i za PPC?
...nažalost nigdje ne nađoh ključićić (valjda je slabo eksponiran)...
Na PC-u je software i za palm i za PPC isti ...
... naime podrzava i palmove i PPC-jeve i ista se baza/forma moze sinkronizirati i sa palmovima i PPC-ima.
Uostalom mozes si downloadati trial verziju s njihovog sitea (ima oko 26MB-a).
Nazalost unlock key nisam nigdje nasao ...
Bookmarks