Evo jedno pitanje za sve one koji su fanovi Nokia telefona. Mislite li (iskreno) da je Nokia jednostavno preskupa u odnosu na ono sto nudi? Svi kazu kvaliteta i sta ti ja znam, ali cijena je astronomskaU ducanu ne mozete nijednu kupiti legalno ispod 3500 kn( naravno ove nove serije) sto je zbilja nevjerojatno puno. I trebate napraviti kompromis: hocete li uzeti skupu,veliku,...Nokiu ili lijepi,maleni,po funkcijama losiji ( a svi znamo da funkcije nitko ne sljivi) Ericsson ili Siemens?
Ja osobno ne vjerujem da cu investirati te novce za Nokiu. Iako sam do danas bio fan jednostavno sam shvatio da ta cijena ne stoji u odnosu na ono sto aparat nudi, a i postoje serije Nokia koje svatko izbjegava poput 8210 radi gubljenja signala ili gasenja. To se vise jednostavno ne isplati jer se za te novce moze kupit lijep autica za 1500kn samo takav mob.
Jos cu jednom u ruke uzet 3510i pa vidjet ali osim nje sve ostalo mi je nedostizan san.
Da vas cujem!![]()

U ducanu ne mozete nijednu kupiti legalno ispod 3500 kn( naravno ove nove serije) sto je zbilja nevjerojatno puno. I trebate napraviti kompromis: hocete li uzeti skupu,veliku,...Nokiu ili lijepi,maleni,po funkcijama losiji ( a svi znamo da funkcije nitko ne sljivi) Ericsson ili Siemens?
a za 1500kn samo takav mob.
Odgovori uz citat
i nisam nikada gubio signal (jedino ako nije do operatera ili ako se nalazim u nekoj zabiti) dapace imala je bolji signal od mog T68, sa baterijom nisam nikada imao probleman . . . . a sto se tice njoke jesu preskupe u odnosu na konkurenciju

Bookmarks